Здравейте на всички колеги тай като си търся спортно окачване и по точно амортисьори имам предложение за FK чисто нови,та мисълта ми е който е карал с такива нека сподели как се държат возията как е и колко живот имат горе долу в сравнение с обикновенните.
Амортисьорите са жълто FK а пружините които съм вземал са Eibach 30/30мм,в момента са сложени на оригиналните амортисьори но возията не ми харесва изобщо,иначе на височина е добре поне е точно това което исках.
ПОЗДРАВИ!!!

Мнения и коментари за амортисьори FK
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения и коментари за амортисьори FK
До преди 1 месец карах с жълто фк амортесъори и червени пружини....сравнението ми е с койловери от тези най-обикновените смъкнати докрай и друго спортно окачване сини пружини спарко с амортесиори който незнам какви бяха....от всички тези окачвания от фк-то съм най-доволен....хем не вози супер твърдо (поне поема дупките а не да е като в картинг) хем вози и се управлява доста стегнато....колата не е била някаква бегачка и не мога да кажа съвсем с точност колко са добри с висока скорост ,но имам доста навъртяни километри и съм доволен....Повече не бих сложил спортно окачване ,ама това е защото искам новата кола да остане с здраво окачване и да не се ядосвам ,че подпира на всеки легнал полицай....
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
Re: Мнения и коментари за амортисьори FK
Карам с такова фк вече 3 години и сам много доволен както каза колегата колата се държи много добре и не е много твърдо понося се
Абе за цената си е супер

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”