Мнения и коментари за амортисьори FK

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
tomo8889
Автомобил:
Двигател:

Мнения и коментари за амортисьори FK

Мнениеот tomo8889 » Сря 22 фев 2012 17:57

Здравейте на всички колеги тай като си търся спортно окачване и по точно амортисьори имам предложение за FK чисто нови,та мисълта ми е който е карал с такива нека сподели как се държат возията как е и колко живот имат горе долу в сравнение с обикновенните.
Амортисьорите са жълто FK а пружините които съм вземал са Eibach 30/30мм,в момента са сложени на оригиналните амортисьори но возията не ми харесва изобщо,иначе на височина е добре поне е точно това което исках.

ПОЗДРАВИ!!!

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения и коментари за амортисьори FK

Мнениеот empaher » Сря 22 фев 2012 18:49

До преди 1 месец карах с жълто фк амортесъори и червени пружини....сравнението ми е с койловери от тези най-обикновените смъкнати докрай и друго спортно окачване сини пружини спарко с амортесиори който незнам какви бяха....от всички тези окачвания от фк-то съм най-доволен....хем не вози супер твърдо (поне поема дупките а не да е като в картинг) хем вози и се управлява доста стегнато....колата не е била някаква бегачка и не мога да кажа съвсем с точност колко са добри с висока скорост ,но имам доста навъртяни километри и съм доволен....Повече не бих сложил спортно окачване ,ама това е защото искам новата кола да остане с здраво окачване и да не се ядосвам ,че подпира на всеки легнал полицай....

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Re: Мнения и коментари за амортисьори FK

Мнениеот georgivw » Сря 22 фев 2012 20:01

Карам с такова фк вече 3 години и сам много доволен както каза колегата колата се държи много добре и не е много твърдо понося се :Mr Green Fun Абе за цената си е супер

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”