Е те тука можете да видите нагледен пример как кола поне на 113,000 км се шитка за 90,000. Обърнете внимание на снимката на двигателя и това, което грижливо е написано на кожуха на ремъка.
Еееех Българио-Българио и ти към Европата си тръгнала.
не по малко от 113000км. пробрег се шиткат за 90000
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Sunny написа:Ти пък веднага с недоверие
Може човека да си е написал на колко трябва да се сменивъпреки, че практиката е обратното
EDIT: бързаци
Тия надписи ги пишат горубленските търгаши. Аз досега кола с такъв надпис не съм виждал, осен там! Арабията ти говорим бате!
Според мен колата е на поне 213 хиляди!
Това, че в обявата пише 90 явно е за привличане на интереса!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Забелязал съм, че със всяка измината година немците и италианците карат все по-малко колите си. Преди 3-4г, когато търсех да купувам голфчо, всички коли на Горубляне бяха в рамките на 160-165к км. Преди 2г пак обикалях, и тогава 99% от колите, независимо годината, бяха на около 145к. Сега са на по 120-130к.
Не мога да си го обесня разумно. Може би там градско карат на заден ход, за да им е по-икономично?!

Не мога да си го обесня разумно. Може би там градско карат на заден ход, за да им е по-икономично?!

Когато аз си купувах Аудито виждам на километража пише 164000км.оглеждам го хубаво вече съм се навил да го взимам и виждам една лепенка за сменено масло на капака на двигатела беше от 2004г. и колата тогава е била на 210000км. а това се случва 09.05г.питам пича да не би тази лепенка да е от друга кола че на тази пише помалко км. а тоя ме гледа като застрелян
без думичка да каже.Ма така или иначе бях вече го харесал и си го купих.
Километрите на колата и мъжете на жената само те си ги знаят!!!

Километрите на колата и мъжете на жената само те си ги знаят!!!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”