От името на мой приятел се интересувам:При застраховане на автомобил в Бул Инс лепят ли се пак стикери Секюри марк( май това отпадна...) Или само се пише полица и без маркировки и стикери
Стикери Бул Инс при застраховане??
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
Стикери Бул Инс при застраховане??
Здравейте!
От името на мой приятел се интересувам:При застраховане на автомобил в Бул Инс лепят ли се пак стикери Секюри марк( май това отпадна...) Или само се пише полица и без маркировки и стикери
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Стикери Бул Инс при застраховане??
Преди два месеца застраховах мойта кола. Нито един стикер не се лепи , но за сметка на това огледа със снимките струва 20 лева

- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Средата на януари застраховах колата в армеец.....имаше да се плаща вноска попринцип ,ама беше просрочена и за да си е на мое име и да ползвам отстъпка направих ново каско.....маркировката(снимките) като за 2ри път ми е безплатна но ми махнаха стикерите от предните стъкла.....единствено оставят едни малки лепенки на задните стъкла дето пише (стоп) на тях....за бул инс не мога да дам точен отговор ,но мисля че стикери вече няма!
- pepss
- Автомобил: VW Golf III Pink Floyd 1995
- Двигател: 1.6 AEA
И моята застраховах в Булинс, няма стикери, само снимки срещу 20 лева. Иначе издават пак документ за прегледа.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че от началото на октомври отпадна историята със стикерите и маркирането.
Аз правих застраховка и каско в края на септември и докато се усетят дали да ме маркират или не и то влезе в сила закона. Затова само ми снимаха колата и до там. Фотосесията естествено беше безплатна, но и фирмата, която ме застрахова е различна от споменатата по-горе
Аз правих застраховка и каско в края на септември и докато се усетят дали да ме маркират или не и то влезе в сила закона. Затова само ми снимаха колата и до там. Фотосесията естествено беше безплатна, но и фирмата, която ме застрахова е различна от споменатата по-горе
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
В началото когато влезе закона да няма стикери на застрахователните компании всички компании правеха огледите и снимките безплатно. След месец-два се усетиха че така няма далавера и почнаха да си взимат по 20 лева 
Нищо учудващо.
Няма стикери, няма маркировка, но все пак трябва да се мине през пунктовете на секюри марк
Нищо учудващо.
Няма стикери, няма маркировка, но все пак трябва да се мине през пунктовете на секюри марк
- doubledTSI
- Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
- Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009
empaher написа:Средата на януари застраховах колата в армеец.....имаше да се плаща вноска попринцип ,ама беше просрочена и за да си е на мое име и да ползвам отстъпка направих ново каско.....маркировката(снимките) като за 2ри път ми е безплатна но ми махнаха стикерите от предните стъкла.....единствено оставят едни малки лепенки на задните стъкла дето пише (стоп) на тях....за бул инс не мога да дам точен отговор ,но мисля че стикери вече няма!
Вчера поднових каското в Армеец - същата работа. Безплатен оглед и снимки, без стикери, само тези лепенки СТОП (триъгълните на армеец) остават на двата задни прозореца.
-
Red Devil
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Мда, няма вече стикери. Миналият месец си поднових застраховката и старите ми ги махнаха, снимаха я и ми взеха 20лв.. ама не ми дадоха снимка за спомен 
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Вчера поднових каското в Булинс - махнаха старите стикери - залепиха само един на стъклото задна дясна врата BAS с телефони на пътната помощ в случай на нужда - снимки ала бала и 20 кинта назад ...

- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
Декември минах на ДЗИ и нямаше такива неща...
Обаче вероятно и те са се усетили...
Просто нямам коментар - "отнемат" им 1/20 от плащаната сума по каско и те веднага намират друг начин да си я приберат
Обаче вероятно и те са се усетили...
Просто нямам коментар - "отнемат" им 1/20 от плащаната сума по каско и те веднага намират друг начин да си я приберат
-
Red Devil
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Явно са скъпи батериите за апаратчетата.. 
- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
веселин написа:Вчера поднових каското в Булинс - махнаха старите стикери - залепиха само един на стъклото задна дясна врата BAS с телефони на пътната помощ в случай на нужда - снимки ала бала и 20 кинта назад ...![]()
Точно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”