Шок и ужас, мишка в дясната врата!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Шок и ужас, мишка в дясната врата!

Мнениеот IvoG » Пон 20 ное 2006 1:05

Колеги днес изживях истински шок и ужяс след като чух как мишка гризе в кората на предната дясна кора. Колата беше на бояджия, 4 дни да оправи праговете и една вежда и в събота я взех. Днес си карам и чувам как ми се гризе кората! Имаше доста разследване, слухтене, дебнене, докато се установи че мишката си търси път да излезе ту през ограничителя на варатата ту през гумения маншон за кабелите на музиката. Махнах маншона и се видяхме очи в очи :shock и тя излезе леко леко и се плъзна между вратата и калника(беше много зорлия). Дано е излязла на вън а не е продължила в купето. Ще видим утре.

Психически ми дойде в повече на толкова малко пространство :cry:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 20 ное 2006 1:09

Преди години баща ми имаше вектра и я оставяхме на паркинг(значи преди едно 5-6 години ако не и повече :lol: ) и от там беше влезнал един мишок :shock Сложихме 1 капан и за една вечер се хвана... така че ако мислиш че е още в купено няма да е зле да го направиш това :)

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Пон 20 ное 2006 1:18

ми той искаше да излезе подаваше лапа между маншона и ламарината и аз му натиснах маншона и се гледахме очи в очи :shock и след това слезе на долу по него аз затворих вратата и той остана между калника и вратата. Отворих я с надежда да изпадне на долу ама не го видях на каде хвана в колата или навън :dontknow: Ще видим утре дали е още вътре.

Последна промяна от IvoG на Пон 20 ное 2006 1:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 20 ное 2006 1:22

Ти явно доста си се стреснал... щом не е изял нещо пак е добре. На вектрата и беше изгризал някой баляци :lol: (не беше забавно но сега ми е смешно) Виж но ако имаш под ръка капан го слай и не му мисли ;) Закачаш парченце хляб натопен в олио и говото :climb

Едит: Лека вечер от мен :)

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 20 ное 2006 8:22

Малеее, егати майтапа.
Нормално да ти дойде в повечко :)

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 20 ное 2006 8:36

Имаше една тема за това кой какво си е намерил в колата...
Сори за шегата, сложи капан, то в колата нищо за ядене няма, веднага ще се хване ако е вътре
ПС пък може и котка да заключиш вътре :lol:

Потребителски аватар
Koko26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Koko26 » Пон 20 ное 2006 8:41

Аз съм имал такъв случай, малко по-различен. Като съм ходил някъде по язовирите и съм си взимал боклука който след 2-3 дни е 2-ва чувала да го изхвърля в най-близкото населено място и съм си качил една мишка. Как разбрах? Оставям си вечерта в барчето пред скоростния лост пакетче дъвки и на другия ден цялото пакетче е изядено. :shock Ужас. Взех капан сложих го в колата и на сутринта се беше хванала. :wink:

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Пон 20 ное 2006 8:59

Ех, сори за неудобствата, които ти създава малкия гризач, но темата наистина е много забавна (сигурно, защото мишока не е в моята кола)!

P.S.
Хехе, внимавай само да не забравиш ключовете на таблото, че мишката може да се сдобие с нова колица ;) :) :)

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пон 20 ное 2006 9:27

сори ама mhihi :ihihih: mhihi

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 20 ное 2006 9:57

На един приятел с Голф 2 една мишка му беше прегризала бая изолация от кабелите до бушоните.После умряла там и миризмата беше перфектна дълго време...абе не е за разправяне.

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Пон 20 ное 2006 13:26

andro_v написа:На един приятел с Голф 2 една мишка му беше прегризала бая изолация от кабелите до бушоните.После умряла там и миризмата беше перфектна дълго време...абе не е за разправяне.

Аз се бях побъркал именно заради това че ще направи хиляди поразии и накрая ще пукне и ще усмърди колата и кой знае каде да я търся. Не мирнах докато не излезе от колата. Между другото като я чистих от вътре под задната седалка намерих събрани черупки на едно място но не бях чул мишока. Сега като го изгоних обаче си мисля дали е единствен :oops:
Направо ме хваща параноята като влизам в колата.

Потребителски аватар
Koko26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Koko26 » Пон 20 ное 2006 13:35

Сложи нещо за ядене през ноща в колата например дъвки (казвам ти го от собствен опит) и ще разбереш дали е била само тя. Дано няма други :wink:

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Пон 20 ное 2006 13:41

Абе аз си мисля направо да сложа капан че колкото по-бързо я изкарам ако има толкоз по-добре. А тя пущината е влязла защото в колата имаше слънчоглед и го е надушила :banghead: а майстора ми обясняваше как влизали и да си взема семките ама на.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 20 ное 2006 15:53

Преди няколко седмици, докато свалях единия калник от стария голф, си изкарах акъла и аз :shock
Един плъх, ама ПЛЪХ, се беше заврял м/у калника и рога. Луда работа.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 20 ное 2006 18:34

Колега, оставяй редовно вечер по нещо за хапване, че ако вземе че умре от глад, ще ти се осмърди колата mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”