фарове от ксенон на биксенон - пластина в рефлектора

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
polo_92
Автомобил:
Двигател:

фарове от ксенон на биксенон - пластина в рефлектора

Мнениеот polo_92 » Вто 27 мар 2012 21:26

Здравейте колеги ако може някои да ми даде някои и друг ъкъл сложих си биксенон(преди това бях с ксенон) и новите крушки (H4) самите крушки си имат пластина на тях която да разделя къси от далги но и в самия рефлектор има сащо пластина тъй като обикновенните са само "гола" крушка и си мисля дали да не сваля тази която е в рефлектора. Ще сам ви благодарен ако си дадете мненията преди да се захвана със демонтажа.
Прикачени файлове
Ксенонова крушка H4-3.jpg
това е крушката
Ксенонова крушка H4-3.jpg (23.72 KиБ) Видяна 484 пъти

Потребителски аватар
napu6en_marmot
Автомобил:
Двигател:

Re: фарове

Мнениеот napu6en_marmot » Вто 27 мар 2012 22:21

Целта на тази " ламаринка " във фара е да не се излъчва челно напред светлина , която да заслепява насрещното движение. Мой съвет е да я оставиш и си монтирай ксенона направо и му се радвай така без да заслепяваш :beer .

П.П. Аз лично имах би ксенон и на фаровете бяха махнати тези шапчици и често ми присвяткаха...

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: фарове

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 28 мар 2012 7:51

polo_92 написа:Здравейте колеги ако може някои да ми даде някои и друг ъкъл сложих си биксенон(преди това бях с ксенон) и новите крушки (H4) самите крушки си имат пластина на тях която да разделя къси от далги но и в самия рефлектор има сащо пластина тъй като обикновенните са само "гола" крушка и си мисля дали да не сваля тази която е в рефлектора. Ще сам ви благодарен ако си дадете мненията преди да се захвана със демонтажа.

facepalm
Иначе крушите са по дървото, тук май става въпрос за лампи

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”