Във закона има ли нещо написано по въпроса , че аз не можах да намеря нищо конкретно.
И да отбележа...бях само със габарити а не със халогени или нещо подобно...
Вие какво мислите по въпроса колеги ?
Чл. 134. При спиране за престой извън населените места през нощта и при намалена
видимост моторните превозни средства трябва да бъдат с включени габаритни светлини. Това
се отнася и за ремаркетата.
anonym0us написа:Постоянно си карам с вкл. габаритни светлини, пускам ги с цел поне малко да забелязват че колата се движи! Макър че този който няма усет и със дълги да го заслепиш няма да обърне внимание!
Относно твоя проблем, не им обръщай впечетление, явно са се заяли с тебе, ако са те спирали преди време!
Карай си спокойно и това е!
Прекалено много им се връзваме!
mely написа:Нямаш право да се движиш на габарити-те са за престой на място.Нямали са работа-заяли са се.
passatfen написа:anonym0us написа:
Спряха ме във Хасково и там ми направиха проблеми а аначе във Кърджали не са ми правили проблеми до сега
passatfen написа:anonym0us написа:Постоянно си карам с вкл. габаритни светлини, пускам ги с цел поне малко да забелязват че колата се движи! Макър че този който няма усет и със дълги да го заслепиш няма да обърне внимание!
Относно твоя проблем, не им обръщай впечетление, явно са се заяли с тебе, ако са те спирали преди време!
Спряха ме във Хасково и там ми направиха проблеми а аначе във Кърджали не са ми правили проблеми до сега
hristodj написа:passatfen написа:anonym0us написа:Постоянно си карам с вкл. габаритни светлини, пускам ги с цел поне малко да забелязват че колата се движи! Макър че този който няма усет и със дълги да го заслепиш няма да обърне внимание!
Ми почни с това за Хасково.Там куките са педанти по отношение на коли с регистрация от Кърджали.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта