Здравейте колеги,
Камъче ми удари предното стъкло (Пасат Б6) и сега има малка точка и по-голяма люспа отвътре.
Някой възстановявал ли е, какви за отзивите - от Стара Загора съм и ме интересува за там?
Моля за вашето мнение и препоръки?
Възстановяване на автостъкло
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Възстановяване на автостъкло
Ако люспата е голяма звъниш на застрахователите, после на оглед и после ново.
люспата е малка, вече говорих със застрахователите. ако го сменят със сигурност няма да е с оригинално 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
и моето не е оригинално та затова пак ще ходя да ми го сменят, защото "европейското" леко е заобиколило европа при производството и е дефектно 
Ако не те дразни почти всеки автостъклар вече предлага възстановяване на люспи, но ако са малки. Има ли паяжина по-добре го смени.

Ако не те дразни почти всеки автостъклар вече предлага възстановяване на люспи, но ако са малки. Има ли паяжина по-добре го смени.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
dancing_niki написа:и моето не е оригинално та затова пак ще ходя да ми го сменят, защото "европейското" леко е заобиколило европа при производството и е дефектно
Тези които се водят европейски са се произведени в Китай!!!За това май по добре турско:
точно за това не искам да сменят моето стъкло, а търся кой да го оправи. няма паяжина, а само малка люспа..
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
Обаче не го отлагай много,да не ти тръгне на някъде.Визуално ще се забелязва,но пък има ефект-ще стопираш процеса на разрастване(който не винаги се получава де)
Аз миналото лято правих на една Bora две много малки пукнатини. Стана прилично според мен, за около 1 час време и 50 лева. Плаща се на брой пукнатини, като не трябва да са много големи, защото няма смисъл. Сега ако не ги търсиш, няма да ги забележиш. Иначе се забелязва леко помътняване на въпросното място, но нищо фрапиращо и очевадно. А за това да не чакаш много е вярно защото дори и да не се пука повече, в наличната вече пукнатина навлиза мръсотия и после ще личи повече. Правих ги в София, при един човек в квартал Гео Милев, а за Стара Загора не знам.
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Аз ползвам услугите на човек от Плевен доста пъти,който лепи такива пукнатини.....най-малкото предотвратява продължаване на сцепеното,взима средно по 20 лв. !Синът му е направил в други градове "клонове" ....знам за Ямбол,може и в Ст. Загора да има,но трябва да се пита 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
ген Гурко №100(зад блока)там е най кадърния възтановител на авто стъкла и работи тънко,ако той ти каже че не става значи не става.....бегай там .Максимум 10-20 лв.
- speed_kmg
- Автомобил:
- Двигател:
Мнения за възстановяване на спукано автостъкло ?
Здравейте колеги, имам малка звездичка на челното ми стъкло, и си мисля дали да не пробвам да го възстановя ?
Гледам има доста фирми за тази цел !
някой ползвал ли е подобна услуга ?
Гледам има доста фирми за тази цел !
някой ползвал ли е подобна услуга ?
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: Мнения за възстановяване на спукано автостъкло ?
Ако ще ползваш тази услуга трябва да отидеш възможно най-бързо за да не навлизат боклуци в пукнатината.На мен преди години ми лепиха челното стъкло,само че имах пукнатина и стана.След 2 години ме удари друго камъче и смених стъклото,но лепенката си издържа.Разбира се тр. да се съобразиш с цената и цената на нов джам.
- speed_kmg
- Автомобил:
- Двигател:
алтернативата е 35 лв за възстановяване на люспата или 250 лв за ново стъкло.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Е,тогава работата е ясна-пробвай с лепене-колкото издържи,щото новото стъкло е мн. ''дебело''.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”