Въпрос за ДДС на автомобил
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Въпрос за ДДС на автомобил
Колеги,бих се радвал ако някой може да ми каже колко точно е ДДС-то на Мерцедес 260 бензин около 90-та год.,че ми изпадна един от едно посолство на тънка цена,а не мога да си направя сметката.Благодаря предварително.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това от посолство в БГ или навън?
Ако е от внос, ДДС-то е 2976 лв., ако е от БГ ми се струва, че трябва да се начислява само на фактурната стойност (може и да се бъркам)
Това на каква 260-ка, Е-класа (опа, по годината си е 124-ка) или пура (126)? Имай предвид, че ако е на пура, 160 коня са твърде малко за купето, иначе комфорта е ненадминат, а и би трябвало да е поддържан щом е от посолство. Иначе не се съмнявай че е и скъсан от каране.
Ако е от внос, ДДС-то е 2976 лв., ако е от БГ ми се струва, че трябва да се начислява само на фактурната стойност (може и да се бъркам)
Това на каква 260-ка, Е-класа (опа, по годината си е 124-ка) или пура (126)? Имай предвид, че ако е на пура, 160 коня са твърде малко за купето, иначе комфорта е ненадминат, а и би трябвало да е поддържан щом е от посолство. Иначе не се съмнявай че е и скъсан от каране.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”