Стана ми жал за човека...
Поука:карайте със зимни гуми и на безопасна дистанция и със съобразена скорост.
stoqn_gti написа:.Един приятел удари едно рено клило ,на голфа само лека драскотинка а реното счупен стоп и счупена задна броня![]()
stoqn_gti написа:Междо другото оригиналната задна броня на голфа е много здрава, аз се обедих също както ти .Един приятел удари едно рено клило ,на голфа само лека драскотинка а реното счупен стоп и счупена задна бронясмях голям беше като гледаш драскотинката и броня на парчета
musura написа:при спиране, задницата се вдига, а предницата потъва надолуИзпитах го на собствен гръб, когато спрях в един колега с рено 19 седан - на него му огънах леко бронята, а аз съм 1.5 месеца в бокса
Evtoo написа:Колеги вчера вечерта се прибирах от Атина и когато минавах през Дупница имаше реминти по асфалта и ужасно гаста магла. При едно по рязко спиране поради пътната обстановка един пич с една синя Вектра неуспя да спре и всъщност спря в моята задна броня![]()
![]()
И тук идва интересното, когато слязох, за да видя какви са последствията и щателно преглеждане установих, че бронята ми е одраскана на две места по 1см, но като видях Опела лошо ми стана-решетка, десен фар спукана броня и ожулен капак...
![]()
![]()
Стана ми жал за човека...
Поука:карайте със зимни гуми и на безопасна дистанция и със съобразена скорост.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: pietrokaja, stereofonix и 43 госта