Затъмняване на мигачи ? :)
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Затъмняване на мигачи ? :)
Позволено ли е затъмняване на мигачите с транспарентен спрей, става въпрос за Passat b4 ? Не, че много ме вълнува какво мислят прасетата или за какво ще се заядат ама все пак да си питам 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Затъмняване на мигачи ? :)
Колега не че ако ти кажем,че е забранено ти няма да си ги затъмниш... Както си написал не че те интересува, така че темата май ти е излишна? 

- Freakylol
- Автомобил:
Въпроса е да го знам по закон да знам дали да се заяждам или просто да бутам някой лев като ме спрат 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Freakylol написа:.... Не, че много ме вълнува какво мислят прасетата или за какво ще се заядат ама все пак да си питам
Ми те поне по веднъж са прочели закона, което ти явно не си направил

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако заради някой идиот, със затъмнени стопове, се нахендря одзаде му, мамка му ще разкатая.
Така, че сам си носиш кръста, колега.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
kiril_bulgaria написа:Ако заради някой идиот, със затъмнени стопове, се нахендря одзаде му, мамка му ще разкатая.
+1
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
А каква е целта на това затъмняване? Да не се вдига мощността на колата или другите от махалата са си затъмнили фаровете и ти искаш да си оригинален с мигачите?
- ch2mod
- Автомобил:
- Двигател:
kiril_bulgaria написа:Ако заради някой идиот, със затъмнени стопове, се нахендря одзаде му, мамка му ще разкатая.
и като дойдат "прасетата" кой ще е виновен - този който не спазва дистанция и не се съобразява с пътната обстановка или този който е ударен отзад ???
а това че има заводки затъмнени стопове няма да го коментирам изобщо
за автора на темата: на полото ми целите стопове и всички мигачи са затъмнени, на бората мигача и светлините за задна скорост; до сега не съм имал проблеми с КАТ и никой не ми се е "нахендрял одзаде"
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Никой не може да ти направи нищо,трансперантния спрей е точно за това.Моите са чисто черни като са в покой , като пуснеш мигача не се различава от това дали е затъмнен или не
До сега не са се заяждали. Така наречените от теб "прасета" започват да се заяждат когато си в друго нарушение,гледат да ги съчетават.Вярвай ми знам го 

- Freakylol
- Автомобил:
ch2mod написа:kiril_bulgaria написа:Ако заради някой идиот, със затъмнени стопове, се нахендря одзаде му, мамка му ще разкатая.
и като дойдат "прасетата" кой ще е виновен - този който не спазва дистанция и не се съобразява с пътната обстановка или този който е ударен отзад ???
а това че има заводки затъмнени стопове няма да го коментирам изобщо
за автора на темата: на полото ми целите стопове и всички мигачи са затъмнени, на бората мигача и светлините за задна скорост; до сега не съм имал проблеми с КАТ и никой не ми се е "нахендрял одзаде"
Много точно казано!
tisho_psg написа:А каква е целта на това затъмняване? Да не се вдига мощността на колата или другите от махалата са си затъмнили фаровете и ти искаш да си оригинален с мигачите?
Просто искам да си направя колата по мой стил и съм решил, че така ще е по-хубава ако единствената ти цел е само да се заяждаш ще те помоля да не ми коментираш темата + това не съм видял циганин или поне в нашият град с пасат докато виж вече голф се намират

И другото което ще затъмнявам само предните мигачи с фаровете за мъгла

К.Одаджийски написа:Freakylol написа:.... Не, че много ме вълнува какво мислят прасетата или за какво ще се заядат ама все пак да си питам
Ми те поне по веднъж са прочели закона, което ти явно не си направил
Чел съм каквото ми трябва

Последна промяна от IvanMan на Нед 06 май 2012 11:47, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата!
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”