Стикери за външната част на колата - желаещи??
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Стикери за външната част на колата - желаещи??
Искам да питам дали има желаещи да си поръчаме стикери които се лепят на външната част на прозореца.Стикера може да се залепи доста по нагоре отколкото от вътршната страна и не се вижда в огледалото.Стикерите залепват много здраво и няма проблеми когато се мие колата на автомивката.Ако се съберем повечко хора ,може да си поръчаме на Васко или той да ми каже къде да поръчаме.Тези стикери са супер за коли които имат фолио на прозореца и така не се налага да се разлепва.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля ,че стават.Лично моя стикер е супер здраво заленал.Просто тогава имаше само стикери за външно лепене.И се наложи да си взема такъв.Сега съм много по доволен от този тип стикери.Ето снимка на стикера как е залепен (това е малкия стикер)
Последна промяна от dready на Пет 08 дек 2006 11:10, променено общо 1 път.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Колега dready, сложил си неправилна снимка - сега никой няма да гледа стикера, а и ще пита защо получава само някакъв стикер, а не и другото ...
Това е начина момчета ,стикер за външно лепене и ето какво става.
Момичетата полудяват като го видят.Аз лично така се запознах с моята приятелка. Щом видя стикера и веднага скочи в голфа.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Цените са едни и същи.Размера е същия като на другите стикери.Просто когато са ги правили са се объркали и са рязали фолио за външно лепене.Идеята е следната.Едва ли някой ще иска да ми направи на мен 2 или 3 стикера.Ако можем да се съберем и да поръчаме по голяма бройка.Или да се говори с Васко когато поръчва стикера да поръча да кажем и 20 или 30 стикера за от тези.Ако има желаещи разбира се.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Цените са едни и същи.Размера е същия като на другите стикери.
Разбрах те много добре, но май ти не ме разбра!?!!?

Аз ВЪОБЩЕ не знам цените и размерите!!

Бих си залепил външен стикер, но ми се искаше да е възможно най-малък, защото надписа не ми харесва (with no hard felings), отделно че никак не ми се връзва цветово с колата.

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблеми.Този беше последния стикер ,който беше останал при Васко дори е с малък дефект.Ако не се лъжа цената на един стикер е 2.50.Тук можеш да видиш размерите и цените.На мен този ми харесва повече ,но все пак всеки има мнение.Ние няма да поръчваме само малки или само големи.Просто трябва да има някакво количество ,да кажем 20 или 30 стикера.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3902
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3902
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Тук можеш да видиш размерите и цените. ......Ние няма да поръчваме само малки или само големи.
VASSTOP пише, че: "Стикерите са с големина 60см/5см и 40см/5см...........По желание размера на стикера може да се промени, бих желал да получа точен размер, .........."
Ти какъв размер искаш да правиш? Аз ЛИЧНО бих предпочел стикер с дължина около 20 см., но надали човекът, който ги прави би изрязъл само 2-3 по-малки стикера, ако повечето хора предпочитат от по-големите;)

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Аз направих доста такива стикери, външни имам предвид,защото ми са затъмнени задните прозорци и през фолиото не се вижда толкова хубаво, а пък на черното бял стикер от външна страна изпъква супер
ето така :
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=2523
ето така :
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=2523
Последна промяна от FreeSoul на Пет 08 дек 2006 11:50, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”