Въпрос за копче на ел. стъкла?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Golfan_93
Автомобил: Golf MK III
Двигател: ABD 1992

Въпрос за копче на ел. стъкла?

Мнениеот Golfan_93 » Вто 08 май 2012 10:51

И така здравейте на всички, имам едно въпросче и така копчетата ми на централната ми конзола за ел. стъклата изглежда са неоригинални, поради това че ми се счупи едното, трябва да разбера от каква кола са... scare така или иначе питах на доста места показвам им копчето те дигат рамене .. scare направо ужас нека някой, който знае от каква кола са да ми каже.

Изображение

Помагайте хора.... не ми се сменят с други тези ми харесват, но не зная от каква кола са както написах по горе.. Ще ви бъда благодарен ако ме упътите.. :да:

Поздрави Р.

Последна промяна от Golfan_93 на Чет 10 май 2012 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Въпрос за копче на ел. стъкла?

Мнениеот IvailoOo » Вто 08 май 2012 18:05

Нека позная - внос от Италия ? :lol: Тези копчета ... да не ти е работа да се занимаваш с тях.Защо не си вземеш оригинални за задните прозорци - 2бр. и да ги вържеш.Има малко играчка,но ще стоят по-красиво от тея дивотии

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Вто 08 май 2012 18:07

това са неоригинални копчета трудно ще намериш по принцип на баща ми на колата бяха такива с леко заиграване с оригиналните и 4 релета направих така че да тане както трябва и да си е всичко в оригинален вид макар и с неоригиналните машинки

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Вто 08 май 2012 18:17

За кво да развалям готовата работа.. просто ми трябва отговор да разбера от къде са тия .. ся да седна да преправям инсталацията щото не съм се опитал да търся .. ще е глупаво .. нз вече и аз, на голф 3 иначе не са ли такива (отдолу с 6 крачета) ддз ще мисля още... :screwy scare :|

Иначе да колата е италианка.. :?

Ако някой знае от каква кола са да ми каже, че ....

Поздрави Р.

Последна промяна от Golfan_93 на Пон 14 май 2012 19:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Вто 08 май 2012 18:53

Не са оригинални...или кажи-речи от никаква кола не са - афтърмаркет .И ако се чудиш как познах,че е италианка...еми главно там правят такива глупости.Трудно се намират и затова ти предложих по-лесен вариант,при условие че оригиналните копчета са здрави.На моята 3ка и в земята ги блъсках и пак работеха mhihi maikomila

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Вто 08 май 2012 19:00

Аз нз ама на някой голф 1.6 101к не знам отзад как са техните копчета трябва да отида и да питам .. щото ако станат направо ще си взема 2 така и да се повредят винаги ще знам че са си от голф 3 1.6 и ще мога да си купа друго ..

Нз и аз вече помагайте да разгадая, тия тъпи копчета откъде са че избеснех с тех ..

Поздрави Р.

Последна промяна от Golfan_93 на Пон 14 май 2012 19:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
williams_vn
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Вто 08 май 2012 19:41

ако си намериш от рено 19 фаза 2 след 95 година шофиорското е идеално има функция комфорт и ръчна копчето е на две секции и ще пасне идеално на старото ти място пробвано е :Mr Green Fun електрониката за комфорта е в самото копче така че остава да почерпиш за идеята бях изключил за тия бутони

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Вто 08 май 2012 19:54

williams_vn написа:ако си намериш от рено 19 фаза 2 след 95 година шофиорското е идеално има функция комфорт и ръчна копчето е на две секции и ще пасне идеално на старото ти място пробвано е :Mr Green Fun електрониката за комфорта е в самото копче така че остава да почерпиш за идеята бях изключил за тия бутони

Благодарности за идеята! Ще видя какво ще направя аз свялах копчето от на баща ми реното (еспейс) станаха перфектно в мойте гнезда .. дори са с 6 крачета .. ще видим! А за черпенето ще те уредим! :)

Поздрави Р,

Последна промяна от gr_kanev на Сря 09 май 2012 11:30, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Вто 08 май 2012 19:54

И aз бях с такива но се счупиха и не мога да намеря в сервиза ми казаха че ел стъклата са слагани допълнително в италия сега съм с едни грозни китаиски боклуци

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Сря 09 май 2012 6:48

Вчера мое приятелче, даде снимка на копчета от бмв е36 мм отдолу крачетата са точно такива .. дори и самото копче е почти същото та ти дни ще ходя да видя дали ще станат ако станат ще пиша в темата да знаете ако ли не продължаваме издирването! :screwy

Поздрави Р.

Последна промяна от Golfan_93 на Пон 14 май 2012 20:00, променено общо 1 път.

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Сря 09 май 2012 8:19

Моите са същите, супер грозно се износват и се чупят вътре пластинките. Смених един кашон бушони в продължение на няколко месеца.
Намерих си същото копче, но не от БМВ, а от Кузмов. Около 5 кинта е ново и работи страхотно! Мини оттам и ги виж :)

П.п.: Упс, не знаех, че няма Кузмов електроникс в София. Ако иимаш интерес ми пиши после да го снимам моя бутон и тези дни да мина през Кузмов като излизам към ония край на Пловдив за да ти кажа какви им са цените.
И другото, което малко не ми харесва е, че е малко по-ниско на височина от тези, които са набутани при мен и теб, но като цяло аз им се кефя не заради дизайна, а заради това, че си свалям прозореца без да ми гори бушон в снежна виелица или обилен дъжд и да се налага да лазя до бушонното табло - при мен са сложили поне отделен бушон, ама много скръндзаво с кабела и холдера с бушона е заметнат над заводското бушонно табло. А бе с две думи "нагъзена работа"...

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Сря 09 май 2012 11:48

Много съм ти благодарен че се включи в темата, моля те като минеш провери .. за ценичката и да ми кажат поне от каква кола са или от какво са по някакъв начин да ги намеря .. :( ще съм ти благодарен, ако попиташ! :обичам ви от бмв е36 е почти същото копче, с абсулутно същата схема на крачетата отдолу! Не знам вече егати главоболието .. баш летния сезон в тия жени ше се развавалат... :banghead:

Ще съм ти благодарен да провериш, или да ти кажат от ква кола са или какви има подобни на тези .. кой са най близки .. Мерси много очаквам отговора ти :wink:

Поздрави Р.

Потребителски аватар
williams_vn
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Сря 09 май 2012 18:46

да бе да точно на беемвето е същото как ли пък не,там са мисля че поне 4 или 5 вида бутони в зависимост от екстрите на купето в наи добрия случаи е с 4 крака и управлява директно мотора а в наи лошия е с 3 тънки кабела и управлява комфорт модула му под жабката

Потребителски аватар
Golfan_93

Мнениеот Golfan_93 » Чет 10 май 2012 6:43

Гледах копчето, аз същото е отдолу ддз може и да се бъркам ... ще видим аз още не съм намерил .. копче ;с и така .. scare

Потребителски аватар
williams_vn
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Чет 10 май 2012 6:47

я вземи го снимаи това копче от долу и от страни да видим имам разни копчета от ел.стъкла в сервиза може да пасне нещо и ще го мислим :Mr Green Fun

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”