Дело за не изчакване на полицията?
- katmai
- Автомобил: VW Passat B8 Alltrack
- Двигател: 2000 BiTDI CUAA
Дело за не изчакване на полицията?
Преди дни ми разбиха колата и след като чаках 40 мин. да дойдат хората за отпечатъци аз прецених,че е по-добре да ходя да си оправям щетите. Възможно ли е за подаден сигнал в полицията и последващо напускане на местопрестъплението да бъда извикан на съд?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дело за не изчакване на полицията?
Смисъл, те знаят ли че си ти? Име дал ли си ? Единствено могат по телефона (номера) да разберат кой се е обаждал, но едва ли ще се стигне до съд! Минали са от там видяли са че няма никой (фалшиф сигнал) и са се прибрали в РПУ-то! Но не е желателно, ако ти дойдат на гости вечерта ще трябва да измислиш добро извинение!
Но според мен може и въобще да не са минали
Но според мен може и въобще да не са минали

- katmai
Знаят всичко разбира се. Аз дадох данните,които искаха от 112 а после и от полицията.
Първоначално жената от полицията ми подрече да отида в районното но аз и казах,че няма как да си оставя колата разбита и чакаща да бъде открадната. В последствие тя с доста нервен глас каза,че може да дойде екип за снемане на отпечатъци но ще трябва да чакам неопределено време.
Как те очакват,че някой ще чака неопределено време?
Първоначално жената от полицията ми подрече да отида в районното но аз и казах,че няма как да си оставя колата разбита и чакаща да бъде открадната. В последствие тя с доста нервен глас каза,че може да дойде екип за снемане на отпечатъци но ще трябва да чакам неопределено време.
Как те очакват,че някой ще чака неопределено време?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
katmai написа: В последствие тя с доста нервен глас каза,че може да дойде екип за снемане на отпечатъци но ще трябва да чакам неопределено време.
Само това като каза, ми е ясно че полицаите не са дошли! ГАРАНТИРАМ!
На мен когато ме удариха (За щастие нямаше щети) но тоя аЙдамак дето ме бутна отзад се направи на велик, и затова викнах ченгетата, а ония избяга, и аз когато се обадих ми казаха да чакам, колко време не се знае! Запалих колата и отидох до кат, след 10 мин дойдоха в КАТ и там ги чаках където ме удариха 10 мин общо 20мин!
Та въобще не ги мисли, едва ли ще се стигне до съд, лошото в случая е ако нямаш каско и няма кой да ти плати щетите!
- katmai
Щетите бяха счупен прозорец(преден десен),открадното радио и слънчеви очила.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”