Качествено лепило
Качествено лепило
Колеги търся си качествено лепило вече пробвах какво ли не дори прехваления локтайт във всичките му версии и ефект нулев.Отучпи ми се парчето което държи десния сенник към тавана на купето, това е една пластмасова щипка на буквата Г, пробвах с какво ли не, но можах да я залепя обратно в гнездото и.Самия сенник "щраква" в тази скоба и тя не му позволява да пада надолу, има го на всяка кола това нещо.Да уточня че преди да ги слепя двете части съм зачиствал старото лепило и след това с бензин за да не остават остатъци от предходното.Моля препоръчайте ми качествено лепило, без значение дали е секундно ако трябва ще го чакам 48 часа, но като напъна да върна сенника в гнездото на Г да не ми остава отново и отново в ръцете.
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Re: Качествено лепило
колега купи си нова щипка и готово место да даваш 1 камара пари за лепила
Ами точно заради това не искам, че ако започна да разглобявам има опасност, да счупя и останалите пластмаси.Заради това искам лепило, което да свърши работа.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
eng написа:Ами точно заради това не искам, че ако започна да разглобявам има опасност, да счупя и останалите пластмаси.Заради това искам лепило, което да свърши работа.
Няма да стане с лепило - не си губи времето.Пишеш , че си пробвал с различни лепила- след като 1 път си мацнал с едно лепило край -всяко следващо не захваща .
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Не си казал каква ти е колата. И колегите над мен са прави да не се занимаваш с лепене, а намери и смени счупената щипка. За да захване здраво едно лепило, трябва да има достатъчна повърхност на слепване, а при теб това очевидно не е така.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Лепенето на пластмаси е специфична област и не винаги е на ниво. Отделно като сложиш малката площ и постоянното напрежение на детайла, мисия невъзможна.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”