Има ли възможност за възстановяване на този кожен салон
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли възможност за възстановяване на този кожен салон
Става въпрос за този кожен салон и по точно за седалката на водача има ли някаква възможност да се възстанови да речем само с препарати и колко ще излезе а ако няма колко ще излезе претапицирането само на нея.Благодаря предварително.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Има ли възможност за възстановяване на този кожен салон
Ако ще я претапицираш,ще трябва да претапицираш и другата!Няма как да намериш същия цвят кожа!Пробвай първо с някакви препарати да я поосвежиш!
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Ако ще я претапицираш,ще трябва да претапицираш и другата!Няма как да намериш същия цвят кожа!Пробвай първо с някакви препарати да я поосвежиш!
Въпроса е с какви дайте някакви мнения ще е възможно ли???
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Ако не е скъсана кожата,мисля че ще можве да се възстанови!имаше сайт на фирма,която предлага таквиа услуги и резултатите бяха впечатляващи!нещо не го намирам обаче!
Този салон с препарати няма да се оправи никога. Единственият вариант е тапицер който боядисва кожа.
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
А някой може ли да ми каже колко ще ми струва горе долу това протрито да го направи и ако има някой от бургас който е ходил или знае каде боядисват салони нека сподели.Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм сигурен, ама що не пиатш някой, който боядисва кожени якета.
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:Не съм сигурен, ама що не пиатш някой, който боядисва кожени якета.
мерси за предложението ще попитам а все още търся добър тапицер в Бургас който и да боядисва кожени салони???

- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте ! Ще използвам темата на колегата, за да не спамя.
Въпроса ми е как да си възстановя коженият салон на Пасат б5.5, който е със кожа и алкантара със подръчни средства? Същият е като на снимката от първоначалната публикация със разликата, че е черен. Бих казал е във по-добро състояние, но е нацепен на страничните облегалки и страничната шофьорска подпора.
Разглеждал съм предложенията на "Автореановация", но ми се виждат доста скъпи. Кой какво използва като препарати, кое има или няма ефект?
Благодаря !
Въпроса ми е как да си възстановя коженият салон на Пасат б5.5, който е със кожа и алкантара със подръчни средства? Същият е като на снимката от първоначалната публикация със разликата, че е черен. Бих казал е във по-добро състояние, но е нацепен на страничните облегалки и страничната шофьорска подпора.
Разглеждал съм предложенията на "Автореановация", но ми се виждат доста скъпи. Кой какво използва като препарати, кое има или няма ефект?
Благодаря !
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
kriso_g написа:http://avtorenovacia.bg/ ето ви един жокер
martinesto написа:Разглеждал съм предложенията на "Автореановация", но ми се виждат доста скъпи. Кой какво използва като препарати, кое има или няма ефект?
Благодаря !
Колега,ти не четеш ли?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
На мен Автореновация ми предложиха 120 лв на седалка, което ми се вижда добра цена пред алтернативата да претапицираш седалка.
В случая не става въпрос само за употреба на препарати, а за възстановяване на кожата, боядисване и обработка след това, за да не цапа кожата от боята.
В домашни условия не съм виждал някой да се справя с подобна процедура.
В случая не става въпрос само за употреба на препарати, а за възстановяване на кожата, боядисване и обработка след това, за да не цапа кожата от боята.
В домашни условия не съм виждал някой да се справя с подобна процедура.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Каква оферта имаш за претапициране на седалка?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Зс конкретната кола нямам, но за други съм имал в пъти повече. За едно BMW 6 Вилнер взеха 120-150 лв само за смяната на 3 от 18-те парчета на задната седалка без да си личи, че е имало каквато и да е намеса.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Поръчах си този препарат, който ми беше препоръчат от колега във Фейс страницата на форума.
http://quattro.ovo.bg/shop/392/desc/techna-boja-premium-za-kozheni-izdelija-cherna-100-ml
Обадиха ми се да потвърдя заявката и със доставката излиза за 7.90 лв, малко ми е странно как нещо за 8 лв ще има ефект, но колегата успя да ме обеди със снимки на неговият салон.
За лични впечатление ще Ви информирам след като го изпробвам.
http://quattro.ovo.bg/shop/392/desc/techna-boja-premium-za-kozheni-izdelija-cherna-100-ml
Обадиха ми се да потвърдя заявката и със доставката излиза за 7.90 лв, малко ми е странно как нещо за 8 лв ще има ефект, но колегата успя да ме обеди със снимки на неговият салон.
За лични впечатление ще Ви информирам след като го изпробвам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”