а бе значи имам 1 пиятел с ТДИ малко настървене ма нищо.заканва се да бие на 400м. 1 друг приятел с Калибра 150кончета/и 2-вете коли стокови/Яко смях.После и мене/карам ГТИ ПБ мотор/Доколко знам нековата колица е 90 коня а моита е 112.мисля да го проверя а?ко ше кажете?
както и да е - замислих се за друго ако той с 3-ката на ТДИ-то сложи чип които да го изравни горе долу по коне с мене тогава ше ме сцепи нали?

Golf 3 1.9 TDI vs. Golf 2 1.8 GTi
- bilder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прав си колега ако е с твойте коне те отнася понеже той максималния въртящ момент го има още на 3000об. или там някъде а ти си чак към 5000.Сега мнго зависи и от шофьора,но ако си познава добре колата и редовно е първи по светофарите си аут в гонката.
В кръга не шегата де ама...
По късно забелязах,че си с регистрация РК което ти гарантира първото място
В кръга не шегата де ама...
По късно забелязах,че си с регистрация РК което ти гарантира първото място

Последна промяна от bilder на Нед 24 дек 2006 22:39, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
bilder написа:максималния въртящ момент
ако въртящият момент беше толкова важен, на Божура щеше да е пълно с коли с двигатели на влекачи

В случая дизела е с по-малък полезен диапазон обороти и ще сменя до 400 метра поне до 4-та скорост, докато ПБ-то ще финишира на 3-та и само от смяна на скорости ще го бие, дори да са еднакви коне и килограми

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
bilder написа:Е извинявай ама там говорим за тонове ,а тук разликата е има няма 100кг,нали?
Говорим за обороти на двигателя в случая - дизела е до 4.500 примерно, бензиновият е в най-лошият случай до 6к

Иначе между Венто и Г2 разликата в килограмите е поне 200, което е 20% повече, с други думи, за да са на кантар, ако Г2-то е 112 к.с. то Вентото трябва да е около 130 за да са с еднакви конски сили на килограм

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Не 100кг а понякога и 10кг си оказват влияниеbilder написа:Е извинявай ама там говорим за тонове ,а тук разликата е има няма 100кг,нали?

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:Срещу калибрата вече интрига има и не се знае но не е изключен варианта голфа да бие (за 400м става дума иначе ъпсурт)
Никакъв шанс колега, едиснтвения вариант това да се случи е, калибрата де е мнооооогоо зле

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”