ПРОБЛЕМ, откраднат номер???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

ПРОБЛЕМ, откраднат номер???

Мнениеот divna_ » Пон 02 окт 2006 7:44

Днес почивам след Н на брой работни дни и реших да спя, да ама не :cry: Още в 8 часа мъжа ми ме буди, че ми няма предния регистрационен номер на колата, ОТКРАДНАТ!!!!!!!!!!!!
Миналата седмица една съседка сутринта си оглеждаше колата нервно поради същата ЗАГУБА:(
Кажете това някакъв нов хит ли е с номерата? На кой и за какво му е дотрябвал моя номер?
Сега какво следва: в КАТ за нови номера цял ден загубен , - 70 лв. и никаква гаранция , че утре сутрин няма да се събудя със същия проблем :cry:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 02 окт 2006 7:50

еми крадът ги за да извършат някое престъпление с твоя номер :( съжалявам за случилото се! нали си казала в КАТ (полицията) че ти липсва?

п.п Помоли катаджиите да ти ги занитят малко повече (демек да турат 2-3 нита в повече)

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 02 окт 2006 7:53

Не съм казала още даже мислех да ходя утре да се занимавам с това и днес да си карам така пък да ме спират лудиии ще ги направя!
То и къде да им се обадиш??? Има само номер на КАТ при произшествие-дежурния и той те отсвирва......, тъпа , смотана държава:(

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 02 окт 2006 7:55

в КАТ казваш че си го загубила а не че е откраднат че ще те въртят много :D аз съм губил номер.попълва се една декларация че е загубен по време на движение..и т.н. хиените от пред ще те упътят и ще ти напишат декларацията :D
п.с.абе да не са почнали да ги гепят за скраб циганьорите :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 02 окт 2006 7:56

divna_ написа:Не съм казала още даже мислех да ходя утре да се занимавам с това и днес да си карам така пък да ме спират лудиии ще ги направя!
То и къде да им се обадиш??? Има само номер на КАТ при произшествие-дежурния и той те отсвирва......, тъпа , смотана държава:(

ако мислиш че само тук крадът номера...............редовна практика е навсякъде........значи намери време и иди да съобщиш в кат ..........съчувствам ти и си представям колко е тъпо, но поеми дълбоко въздух и се оправи с този проблем максимално бързо :(

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 02 окт 2006 8:01

bobo7 написа:п.п Помоли катаджиите да ти ги занитят малко повече (демек да турат 2-3 нита в повече)

Повечето неща по колата ми, които могат да се свалят (халогени, мигачи, лайсни и подобни) мъжа ми му писна да купува и вече са залепени със силикон( да не ми се налага да сменя ако изгори крушка) и това ли да му мацна силикон???? 2 нита 5 нита на тия не им пука свалят и бягат:(

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Пон 02 окт 2006 8:09

Гадоветв свалят примерно два различни номера слагат на тяхната кола единият-отпред,другият отзад и ходят да покрадват!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 02 окт 2006 8:13

Сори , това е супер гадно, за откраднатия номер трябва писмено да уведомиш в районното откъдето ще ти дадат служебна бележка и с нея в КАТ се ходи. Ако ти трябва бързо преминаване през каналите и форманостите в КАТ пиши ми Л.С. онзи ден се запознах с подходящите хора,които си въртят успешно безнеса там , но това е друга тема
успех

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 02 окт 2006 8:18

One написа:Сори , това е супер гадно, за откраднатия номер трябва писмено да уведомиш в районното откъдето ще ти дадат служебна бележка и с нея в КАТ се ходи. Ако ти трябва бързо преминаване през каналите и форманостите в КАТ пиши ми Л.С. онзи ден се запознах с подходящите хора,които си въртят успешно безнеса там , но това е друга тема
успех

В КАТ съм бърза, често ми се налага да минавам с някоя кола и се оправям(всичките коли до момента които сме имали аз се занимавам с регистрациите и на две приятелчета аз им минавах колите/на единия преди 2 месеца/, че се притеснявали), а иначе съм добре запозната и с успешния им бизнес :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 окт 2006 9:53

Също така това е най-лесния начин да те накарат да си прехвърлиш колата ако не е на твое име. Много хора не искат да имат кола на тяхно име, а на собственика му е омръзнало да им повтаря че трябва да прехвърлят колата, или все не може да ги открие, най-лесния начин за него е да им намери колата и да им свали предния номер. Когато изчезне единия номер само собственика по документи може да пусне молба за нови номера, и ако колата не е на твое име си длъжен да си я прехвърлиш и да си сложиш нови номера. :!:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 02 окт 2006 14:43

Дине, съжалявам за случката... Пиши ги краднати и бягай в КАТ (те са ти казали вече, де)...

Един приятел имаше същата случка - ама му бяха гепили и предния, и задния номер - а голфа е бил точно пред блока му в Дружба... Интересното в случая е, че колата беше регистрирана в Шумен... Чак дотам трябваше да ходи, за да си извади нови... :evil:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 03 окт 2006 19:09

Oпа колежке днес мина покрай мен точно два пъти . Седя си до служебната кола (КИА Черато) на Фантастикото и гледам се задава голф без номер . Обръщам се да му видя задницата и стикер :shock . После още веднъж на обратно мина :wink: Някъдо около Борово гравитираше. Още ли не си си оправила номера :?: :roll:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 03 окт 2006 19:11

Преди години на моята улица бяха изпокрали масово номерата на колиците...моя си стоеше щот беше от старите :P

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Вто 03 окт 2006 22:22

Exell написа:Oпа колежке днес мина покрай мен точно два пъти . Седя си до служебната кола (КИА Черато) на Фантастикото и гледам се задава голф без номер . Обръщам се да му видя задницата и стикер :shock . После още веднъж на обратно мина :wink: Някъдо около Борово гравитираше. Още ли не си си оправила номера :?: :roll:

Чакам да си извършат престъплението :wink: и да ми го върнат :P
Тия дни ще се разходя до КАТ да го сменя ама незнам кога ще е това, а и ми е мъка за моя номер 0733, кефя се на 33 , а и сбора от цифрите беше 13!!! Кой знай сега какъв ще ми го набият?
А ти що не свиркаш, а???? Аз съм си от Борово, а и ходих да ми оправят калника, който беше леко чукнат зимата на паркинга от някой:(

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 03 окт 2006 22:28

Дине, не карай без преден номер само излишни ядове.с ченге на глава няма да излезеш най-много някой акт да ти напишат.
имал съм същият проблем и полицай ме посъветва да сваля задния номер и да го сложа отпред.

а това е директно за бисерите:
divna_ написа:[Кой знай сега какъв ще ми го набият?

mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”