Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?
- nylon
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1988
Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?
Пускам тази тема, защото в една друга тема случайно стана въпрос за това предаване. Реших, че много хора имат готов коментар за предаването и защо да няма къде да го кажат. Още повече ще се радвам, ако освен коментара дадете и свой препоръки и предложения.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Мдааам... И в предната тема се чудих, и в тая доста помислих дали да се обадя или не!
Да направя уговорката, че и мен адски ме дразнят двамката водещи!
Обаче!
Я да се пробва някой от вас да застане пред камера и да почне да чете текст, заедно с някой друг, който му е написан от сценарист! Щот аз не се наемам! Определено ще стана МНОООООГО за смях! Веднъж пробвах по радиото и ми стига за цял живот!
Сега веднага някои ще скочат: Ами като не могат, що се пробват!
Ми щото ако не се пробват, няма как да се научат да могат, затова!
И продуцентите няма да могат да се научат да продуцират предаване, и режисьорите да режисират, и сценаристите да пишат...
Точно както всеки от нас ако не се е бил качил на колата, нямало е да можем да се научим да караме!
Па що 'благословии' сме отнесли всички ние като млади шофьори.... да ви го припомням ли?!?
Та всичкото това го исписах със следната цел: Да ви накарам да се замислите, че никой не се е родил научен и че всяко начало е трудно. Предаването има потенциал, хората се стараят, просто трябва да се изчака да мине 'детското' време и да се ошлайфат, това е! Ако някой го дразни, просто да изчака и тогава да почне да го гледа предаването. Аз самия също пропускам някои от предаванията, т.е., не го следя с чак толкова голям интерес.
А като препоръка към продуцентите
Мисля, че предаването "Колела", което вървеше по-рано беше излекувано от този 'детски' проблем, неопитността на водещите. Ама там просто нямаше водещи. А това е друга философия на продукцията. И едва ли ще ме послушат...
Да направя уговорката, че и мен адски ме дразнят двамката водещи!
Обаче!
Я да се пробва някой от вас да застане пред камера и да почне да чете текст, заедно с някой друг, който му е написан от сценарист! Щот аз не се наемам! Определено ще стана МНОООООГО за смях! Веднъж пробвах по радиото и ми стига за цял живот!
Сега веднага някои ще скочат: Ами като не могат, що се пробват!
Ми щото ако не се пробват, няма как да се научат да могат, затова!
И продуцентите няма да могат да се научат да продуцират предаване, и режисьорите да режисират, и сценаристите да пишат...
Точно както всеки от нас ако не се е бил качил на колата, нямало е да можем да се научим да караме!
Па що 'благословии' сме отнесли всички ние като млади шофьори.... да ви го припомням ли?!?
Та всичкото това го исписах със следната цел: Да ви накарам да се замислите, че никой не се е родил научен и че всяко начало е трудно. Предаването има потенциал, хората се стараят, просто трябва да се изчака да мине 'детското' време и да се ошлайфат, това е! Ако някой го дразни, просто да изчака и тогава да почне да го гледа предаването. Аз самия също пропускам някои от предаванията, т.е., не го следя с чак толкова голям интерес.
А като препоръка към продуцентите
Мисля, че предаването "Колела", което вървеше по-рано беше излекувано от този 'детски' проблем, неопитността на водещите. Ама там просто нямаше водещи. А това е друга философия на продукцията. И едва ли ще ме послушат...

- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Радо, съжалявам ама не съм съгласен с теб, става дума единствено и само за държание пред камера и нищо друго, вобще няма значение дали разбират от автомобили, просто не са добри като водещи, това е жалката истина!
Сигерен съм че ако вземат водещата на Огледала,примерно, момичето ще се справи блестящо в сравнение с тия двамата, незнам и аз как да ги нарека вече, за да не ги обидя, щото те не са виновни, както се казва, не стреляйте по пианиста, той толкова може...
Иначе за самото предаване, като идея е супер, пък и няма защо сценаристите да измислят топлата вода, толкова сходни предавания има на запад...
Сигерен съм че ако вземат водещата на Огледала,примерно, момичето ще се справи блестящо в сравнение с тия двамата, незнам и аз как да ги нарека вече, за да не ги обидя, щото те не са виновни, както се казва, не стреляйте по пианиста, той толкова може...
Иначе за самото предаване, като идея е супер, пък и няма защо сценаристите да измислят топлата вода, толкова сходни предавания има на запад...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
На мен изобщо не ми харесва...серията със Сааба и самолета(първото което гледах) мислех че е просто изключение,но последния епизод затвърди подозренията ми
...това си е чиста проба детско-юношеско творчество...по конкурентните канали има авто предавания с класи отгоре които вече са си са възрастни...нищо лично към Sir T и екипа...просто едно откровенно мнение.

Последна промяна от FELIPE на Съб 06 яну 2007 17:28, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”