Здравейте на всички! Тези дни трябва да прехвърляме колата на мое име: Голф 3 1.9 ТДИ но само това, без номера! Въпросът ми е дали трябва да минавам канал (да чакам цял ден) или без да глдат колата ще ми сменят талона срещу съответната такса.
Град Бургас

Смяна на талон без номера
- wetrelaks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на талон без номера
r1vera написа:Здравейте на всички! Тези дни трябва да прехвърляме колата на мое име: Голф 3 1.9 ТДИ но само това, без номера! Въпросът ми е дали трябва да минавам канал (да чакам цял ден) или без да глдат колата ще ми сменят талона срещу съответната такса.
Град Бургас
Колега,ако автомобила е с регистрация от твоя град няма да минаваш канал , някъде към 30,40 лева си приготви и си готов.
Да, от моя град е. Питам защото някой казват че трябва да се минава канал, други казват не, и затова. Мерси за бързия отговор! 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Тя и от друг окръг да е пак няма да я "минават на канал" а просто ще трябва да смени и номерата освен талона !
- kjm
- Автомобил: audi a3
- Двигател: ALH
и аз бях в твоето положение и в КАТ-Добрич ме караха да чакам и да мина през канала с всички
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Не би трябвало да минаваш нищо.
Из нашия град дори не е нужно колата да е в КАТ, тъй като вече е минала през тях след като са и сложили номерата. Води се само смяна на собственик и излиза към 20лв. за новите талони с таксите.
Из нашия град дори не е нужно колата да е в КАТ, тъй като вече е минала през тях след като са и сложили номерата. Води се само смяна на собственик и излиза към 20лв. за новите талони с таксите.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”