Яйцето или кокошката... или първо КАТ или първо данъчните?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Яйцето или кокошката... или първо КАТ или първо данъчните?
Мисля утре да се пробвам да сменя регистрация на една кола, поради смяна на собственика, та имам бележка за платен данък на името предишния собственик за 2006, та мисълта ми е мога ли да мина в КАТ направо или първо в данъчното да се зачисли на мое име, като съответно ми напечатат входяща бележка. Колата е с BG номера. Предишния ми опит с коли нов внос е първо данъчно , ама сега 

Последна промяна от L&R на Вто 02 яну 2007 20:51, променено общо 1 път.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
DragoGT написа:с новия талон се ходи в данъчното след КАТ!
иначе ще ти я запишат на доверие

препоръчително е и да си носиш и ксерокопия и на талона и на бележката че е платен данъка на автомобила
L&R написа:E нали имам уж договор за сделката, тоя вариант е по хубав, ама дали е сигурна работата
сигурна е и е проверена

Последна промяна от orgasmatron на Вто 02 яну 2007 21:17, променено общо 2 пъти.
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Схемата е следната - отиваш и плащаш на името на стария собственик данъка за тази година. Прехвърляш, ако не си го направил, при нотариуса, отиваш след това да си прехвърлиш регистрацията в КАТ, и с копие на новия талон, на договора и на платения данък, трябва да го снимаш, поне тука така искат, отиваш да я регистрираш на твое име в общината. Там им показваш копието от платения за 2007 година данък, за да не те карат да плащаш още веднъж на твое име. Ако по една или друга причина
в КАТ не ти искат платен данък, първо регистрираш на твое име, после в общината и тогава плащаш за тази година, но е все тая пак едни и същи пари ще дадеш. Успех 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”