Значи като зех колата шибедаха се отваряше само нагоре и надол, въпреки че имаше опция за отваряне и на зад.Днеска обаче спря да се отваря изобщо.Та някой ако има комплекта от ударена кола или поне отделни чсти ще съм доволен, там машинка, водачи сичко без стъклото
Става въпрос за Голф 3 с ел пакет.

Търся много джаджи за шибинга?
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Spectre написа:Ако имаш време някой ден може да минеш да го погледна... През лятото си поправих моя шибедах сам, имах същите проблеми като теб..
Да те питам и аз какви точно ти бяха проблемите че при мен от време на време не иска да отваря на някаде и трябва да си поиграя с копчето, абе не прави контакт явно.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 5&start=15
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CCCP_FAN да минеш до нас, да го погледна на улицата...
IvoG според мен ключа си ти прави контакт... Тия шибедаси са слабо място за Голф 3.., поне по мои наблюдения... Според мен и на двама ви проблема е от една малка пластина, която с течение на времето се захабява и не притиска добре...
Иначе, един приятел беше ходил на майстор, и беше останал много доволен от него..., за сега не е имал проблеми с шибедаха.., трябва само да му взема телефона...
edit:
E точно за тоя майстор ставаше дума..

IvoG според мен ключа си ти прави контакт... Тия шибедаси са слабо място за Голф 3.., поне по мои наблюдения... Според мен и на двама ви проблема е от една малка пластина, която с течение на времето се захабява и не притиска добре...
Иначе, един приятел беше ходил на майстор, и беше останал много доволен от него..., за сега не е имал проблеми с шибедаха.., трябва само да му взема телефона...

edit:
E точно за тоя майстор ставаше дума..

Последна промяна от Spectre™ на Чет 04 яну 2007 22:43, променено общо 3 пъти.
- IvoG
alexx написа::търсачкаа има теми за това има един майстор и си дава гаранция за ремонта
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 5&start=15
Мерси колега! Не знам дали е същия но има един който е написал с спрей гсм номера и поправка на шибедах точно на канала на сливница между Опълченска и К. Величков.
- IvoG
Spectre написа:CCCP_FAN да минеш до нас, да го погледна на улицата...![]()
edit:
alexx
E точно за тоя майстор ставаше дума..![]()
И аз мисля че е от такава пластина и поправката не би трябвало да е сложна и скъпа.
Въпреки че в темата която даде колегата пише че е добре да се почистят и смажат водачите, което никак не за пренебрегване за удължаване живота на шибедаха.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”