И мойто СД си замина :(
- xaxobgcc
- Автомобил:
- Двигател:
И мойто СД си замина :(
Колеги искам да ви излея мъката си. Вчера когато отивах на работа и паркирах колата си в една от уличките на ген. Скобелев мисля, че беше Люлин планина. Ми свиха сд-то Панасоник. Нищо скъпо ама все пак си ме боли. 

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
особено са чуствителни към коли с номера от страната. презумпцията им е-е го сельо, дошъл в софия и довечера си тръгва, на никой няма да има време да се оплаче даже.
колеги, който кара по софия редовно с номера от страната-бъдете особено внимателни щото вас най много дебнат!
абе аз един ще барна някой хубав ден... само един...

колеги, който кара по софия редовно с номера от страната-бъдете особено внимателни щото вас най много дебнат!
абе аз един ще барна някой хубав ден... само един...

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
buFka написа:Те затва ше си карам на касетофон който вие и обикновенно радио! ДА ИМ ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ НА ТЕЯ ГАДОВЕ ДАНО!
само ако знаеше какъв касетофон ми откраднаха преди време

Та затова, аз винаги го махам целия, нищо че има панел

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:vaskoto1 написа:абе аз един ще барна някой хубав ден... само един...![]()
![]()
Аз съм "барвал", преди години![]()
Голям кеф беше
То като го фанеш освен да му изкривиш главата от бой друго няма какво да направиш. Едно време така едни познати бяха хванали некав младеж да краде колелото на единия, а той (културист, здраво момче) в кафето отрсреща. Бяха го направили лилав. Водят го в районното и там викат "Опрайте се сами. Нищо не можем да направим". Айде обратно и още бой. И накрая го пуснаха. След два дни на този същи му изчезна колелото...

- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Maxee написа:Някой има ли опит със застраховането на музиката от колата ?
ако имаш каско отиваш при застрахователя с фактурата и касовата бележка и ти го застраховат на мойто LG премията ми беше 5 лв (иначе струва 150) но ще ми възстановят най много 100-120 поне така ми каза застрахователния агент
а и е важно - носи си панела с теб, ако го ти го откраднат с панела гориш.
не съм го питал как стои въпроса обаче със разните му там усилватели колони и т.н.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”