Въпрос за магазин за автомобилни платове

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Въпрос за магазин за автомобилни платове

Мнениеот stefan4o » Чет 04 окт 2012 11:51

Колеги, решил съм да закупя плат, с който да заменя оригиналния черен на корите на вратите. Имах координатите на пловдивска фирма, чиито мостри бях гледал в едно тапицерско ателие в Стара Загора, но ги затрих някъде, на тоя етап няма как да отида до там, за да ги взема пак. Интересувам се от плат, подходящ за претапициране на кори на Мк2 поколението голф/джета. Ако някой от вас знае координати, или по-добре сайт, където да има снимани някакви мостри от платовете, за да избера цвят би било много добре ако ги сподели с мен. Знам, че доста фирми се занимават с внос и търговия на платове, но за съжаление гугъл ме препраща само към някакви сайтове с регистрирани хиляди фирми, където не откривам това, което търся. Моля, за конкретни имена на фирми, адреси, е-майли, сайтове и т.н., за да мога да осъществя директен контакт с тях - да питам за варианти, цени и т.н. Благодаря предварително.
Не знаех къде да отворя тази тема, ако някой от екипа на форума реши да я премести, в случай, че съм объркал - няма лошо. Ползвах и търсачката - само теми от 2009 ми изскочиха, но те нямаха общо с въпроса, който ме касае.

tbanchev
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за магазин за автомобилни платове

Мнениеот tbanchev » Нед 01 дек 2013 19:27

Провери в този сайт www.leathergroup-auto.com Това е склад за Автомобилни материали тавани,кожи,платове. Оригинални внос от Германия.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”