Булстрад, каде си правят огледите?
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Булстрад, каде си правят огледите?
Булстрад, каде си правят огледите? Че днес един бакшиш ме засече с мотора и утре съм за оглед. И да попитам как ще стане оценяването при все че части за този мотор точно няма никъде защото е японски модел и не е предвиждан за износ от Япония. Какво мога да направя за да ми оценят щетата прилично?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Колега няма да си първия с ударен мотор правен за Япония. Те повечето мотори идват в контейнер именно от Япония. Единни цени общо взето няма. Ако ти си знаеш цените си дръж на своето и не им давай да ти пишат по малко. Така или иначе ще се наложи да пазариш или от ибей или от официалния вносител за БГ с поръчки.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
brum написа:Официалния вносител няма по каталози моя мотор, и дори при желание от тяхна страна казаха че не могат да помогнат с части за него. Затова се чудя к'ва ще стане сега.
Част за хонда, която я намаше по тукашните каталози беше поръчана пак от представителя по каталога на колегите от япония....явно твоя представител не му се занимава много....
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Re: Булстрад, каде си правят огледите?
brum написа: Какво мога да направя за да ми оценят щетата прилично?
Да се молиш..... за късмет.
Сериозно -трябва да си настоятелен и да си искаш справедливо обезщетение.Другия вариант- връзки.
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нерви големи железни нерви
спориш за всяко нещо в много от случаите за ремонт 1,2,3 дават повече пари отколкото за ново
пишеш и най-дребния детаил не ти пука колко време ще им загубиш
ти губиш повече
и наи малката скоба щипка всичко
ако нещо не се вижда и в зависимост от удара искаш и втори оглед
ти си имаш права тяхната цел е да те прекарат
ако не разбираш много викни и некои майстор
много добро впечатление прави ти с костюм а майстора с работни дрехи
Огледа не е приключил докато не подпишеш потокола
спориш за всяко нещо в много от случаите за ремонт 1,2,3 дават повече пари отколкото за ново
пишеш и най-дребния детаил не ти пука колко време ще им загубиш
ти губиш повече
и наи малката скоба щипка всичко
ако нещо не се вижда и в зависимост от удара искаш и втори оглед
ти си имаш права тяхната цел е да те прекарат
ако не разбираш много викни и некои майстор
много добро впечатление прави ти с костюм а майстора с работни дрехи
Огледа не е приключил докато не подпишеш потокола
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Писах всичко което видях, писаха ги почти всички части за нови. Казаха че ще приравнят към някой мотор с близка година и подобни части. Което означава че дадат ли реални пари за частите ще взема повече от колкото дадох за мотора. Ако ли не - застрахователен надзор ...
Има нещо такова. Една ангреажна верига не можаха да ми намерят. При това хора с връзки комуникираха с тях. Добре че като отворих двигателя се оказа че не била тя проблема
.
chefito написа:Част за хонда, която я намаше по тукашните каталози беше поръчана пак от представителя по каталога на колегите от япония....явно твоя представител не му се занимава много....
Има нещо такова. Една ангреажна верига не можаха да ми намерят. При това хора с връзки комуникираха с тях. Добре че като отворих двигателя се оказа че не била тя проблема

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”