Има ли такъв против изпотяване на стъклата?
Срещал съм подобни по магазините, но се оказва, че единственото, дето правят е да замажат стъклата, така, че да не виждаш нищо. И пак се изпотяват! :(

Препарат против изпотяване на стъкла
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Радо, пробвай със "Спрей против изпотяване на стъкла" на SONAX (вносители са им СЕНАКС - мисля, ако не се бъркам, те са и за Liqui Molly). Имаше и някакво немско наименование, обаче само съм си мислел, че пазя опаковката. Аз от това съм доволен - 2 до 3 третирания на сезон стигат; пръскаш, и после забърсваш до сухо с парцал. Преди ги имаше по ОМВ, Метро, но последно бяха изчезнали и намерих случайно на Петрол (аз там ходя само да си внасям сумите по Transcard). Дано с началото на по-влажния сезон (и отвътре по стъклата) отново го има на повече места.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Против изпотяване на стъклата съм доволен най-вече от това - Vetrolux
http://www.aviatrans.bg/mafra/hobi/grija.htm
http://www.aviatrans.bg/mafra/hobi/grija.htm
Препарат против изпотяване на стъкла
Има ли такива препарати, с които като си намажа стъклата да не се запотяват през студа.
Защото имаше един случай когато се прибирх от софия навъш валеше, бях пуснал партното и предното стъкло се запоти до степен, в която не виждах дори и предния капак. Нормално спирах. Пускам климатроника да духа хладно и положението се оправяше.
Не бих искал това да се повтаря. Беше много неприятно изживявяне. Проблем с радиаторчето вътре нямам.
Защото имаше един случай когато се прибирх от софия навъш валеше, бях пуснал партното и предното стъкло се запоти до степен, в която не виждах дори и предния капак. Нормално спирах. Пускам климатроника да духа хладно и положението се оправяше.
Не бих искал това да се повтаря. Беше много неприятно изживявяне. Проблем с радиаторчето вътре нямам.
Re: Препарат против изпотяване на стъкла
Колега аз преди няколко зими си взех пръскалка на Сонакс и съм адски доволен, и да се изпотят стъклата пускам парното дори и на студен мотор и всичко изчезва след минута две.Беше около 7 лева за 300мл. бутилка.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
И аз съм със сонакс бяло шише с сини елементи по етикета.
Пръскам си огледалото в банята и не се изпотява в продължение на 2-3 седмици.
Пръскам си огледалото в банята и не се изпотява в продължение на 2-3 седмици.

Чист спирт от аптеката, избърсваш стъклото идеално, може и няколко пъти.
Ако пушиш в колата не очаквай кой знае какъв ефект, дори и от скъп препарат.
П.п. Подобна тема имаше някъде.
Ако пушиш в колата не очаквай кой знае какъв ефект, дори и от скъп препарат.
П.п. Подобна тема имаше някъде.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”