http://www.autoe-xtras.com/index.php?pa ... 5&mtype=17
На този адрес намерих Комплект фарове за дневна светлина в предна броня + решетки, ляв и десен L + R. Винаги съм искал да си намеря халогени ниско в бронята като на Б5.5 и се чудя дали да не си взема такива. Вие какво мислите. Знам ли как ще изглежда с тях...?!

Какво мислите за тези дневни светлини...
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:данчо-обикновено дневните фарове се насочват да светят нагоре (снопа се смята така-не от настройка на фаровете) за да са добре видни през деня.
което автоматично означава че нощно време а ги пусна а окьорави сичко живо...
Точно, а денем да убеждаваш пичовете с палките пак не си е работа и като цяло нищо не се получава за много пари освен визия на колата, ма ти си знаеш, по добре си вземи фарове за мъгла за там

Последна промяна от L&R на Пон 06 окт 2008 21:48, променено общо 1 път.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jafara написа:е що се отказваш, не ти харесват или заради куките ? или ще си търсиш друг варянт за дневни, според мен не са излишни фаровете за мъгла!
Проблема е, че тези не са фарове за мъгла, а daylight и вечерно време ще преча на движението. Не ми е проблем да карам на фарове през деня, не съм с ксенони за да му мисля толкова.
Ако си намеря такива кръгли халогения, май няма да се замислям. Ако някой знае нещо по въпроса...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”