Днес да му се не види имах егати късмета Mad . Спирам за малко на Ботев след земеделското министерство пред едно магазинче за разни лакомства и понеже бях единствения клиент за момента си напазарувах за 2-3 минути. Свърших с пазаруването и тръгвам към вратата и гледам некъфф темерутльо Screwy със зелена жилетка ми снима колата, а пред колата един от старите модели паяци (оранжев). Та отивам аз при този чичко полицай, когото след 30 секунди разговор започнах да наричам темерут Screwy (ама наум) и той кат' почна да ми дига колата - аз му викам пиши акт,

а той ми вика ше те дигам, да ама аз си влезнах в колата и му викам дигай де! И той се принуди да викне другата зелена дрешка, която беше по - старша и ми написаха акт

. През цялото време на нашия разговор се държеше с мен все едно че съм ебати парцала

, което май не е така и това много ме издразни. Да ама аз си имам жена филоложка и като се прибрах такова обжалване на акта написахме, като наблегнахме на държанието им спрямо мен - редовния данъкоплатец, че ми се ще да го публикувам в сайта като образец. И ще го направя живот и здраве. Утре ще ходя да го внасям в КАТ - Дървеница и ако там не е правилното място свирнете за да се поправя.