Голф 2 вежда.
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 вежда.
Здравейте! Искам да попитам какви са отзивите за по-евтините вежди. Тъй като не ми се дават 40-60 лева за 1 миризлива лайсна, съм се засилил към тази :http://www.tuning-mania.net/index.php/component/option,com_virtuemart/Itemid,26/category_id,97/flypage,flypage.tpl/manufacturer_id,98/page,shop.product_details/product_id,652/ която е 20 лева. Та има ли разлика (освен материала на изработка)? Как се монтират и различно ли изглеждат скъпите и евтините (смисъл скъпите ми се струват по-големи и всички вежди ли са еднакви? Мерси предварително
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Голф 2 вежда.
Естествено, че оригиналните са по-хубави от ментетата, тъй като са направени от пластмаса, докато по-евтините са от стъклопласт
Това е ясно както с всяка една стока
Тези стъклопластовите се правят по даден калъп и има доста различия от истината - казвам го, тъй като имам такава
Моята първо че е доста различна от оригиналната в завършващите краища и второ, че единия й край е различен от другия
Явно тези които са я правили са били големи "майстори"
сега даже не си спомням от къде дойде при мен
Съвета ми е, ако купуваш такава вежда, да имаш възможността да я наложиш върху решетката и да видиш как тя стои спрямо нея и капака
Ако стои прилично, нищо не ти пречи да я вземеш и да спестиш някой лев 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”