Голф 2 вежда.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stojan
Автомобил:
Двигател:

Голф 2 вежда.

Мнениеот Stojan » Сря 28 ное 2012 17:30

Здравейте! Искам да попитам какви са отзивите за по-евтините вежди. Тъй като не ми се дават 40-60 лева за 1 миризлива лайсна, съм се засилил към тази :http://www.tuning-mania.net/index.php/component/option,com_virtuemart/Itemid,26/category_id,97/flypage,flypage.tpl/manufacturer_id,98/page,shop.product_details/product_id,652/ която е 20 лева. Та има ли разлика (освен материала на изработка)? Как се монтират и различно ли изглеждат скъпите и евтините (смисъл скъпите ми се струват по-големи и всички вежди ли са еднакви? Мерси предварително

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Голф 2 вежда.

Мнениеот Stefan » Сря 28 ное 2012 23:09

Естествено, че оригиналните са по-хубави от ментетата, тъй като са направени от пластмаса, докато по-евтините са от стъклопласт :!: Това е ясно както с всяка една стока :wink: Тези стъклопластовите се правят по даден калъп и има доста различия от истината - казвам го, тъй като имам такава :!: Моята първо че е доста различна от оригиналната в завършващите краища и второ, че единия й край е различен от другия mhihi Явно тези които са я правили са били големи "майстори" :Mr Green Fun сега даже не си спомням от къде дойде при мен :gruebel Съвета ми е, ако купуваш такава вежда, да имаш възможността да я наложиш върху решетката и да видиш как тя стои спрямо нея и капака :!: Ако стои прилично, нищо не ти пречи да я вземеш и да спестиш някой лев :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”