За малките зелени човечета с актовете

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Вто 08 фев 2005 22:12

Днес да му се не види имах егати късмета Mad . Спирам за малко на Ботев след земеделското министерство пред едно магазинче за разни лакомства и понеже бях единствения клиент за момента си напазарувах за 2-3 минути. Свърших с пазаруването и тръгвам към вратата и гледам некъфф темерутльо Screwy със зелена жилетка ми снима колата, а пред колата един от старите модели паяци (оранжев). Та отивам аз при този чичко полицай, когото след 30 секунди разговор започнах да наричам темерут Screwy (ама наум) и той кат' почна да ми дига колата - аз му викам пиши акт, :deal а той ми вика ше те дигам, да ама аз си влезнах в колата и му викам дигай де! И той се принуди да викне другата зелена дрешка, която беше по - старша и ми написаха акт :deal . През цялото време на нашия разговор се държеше с мен все едно че съм ебати парцала :gay: , което май не е така и това много ме издразни. Да ама аз си имам жена филоложка и като се прибрах такова обжалване на акта написахме, като наблегнахме на държанието им спрямо мен - редовния данъкоплатец, че ми се ще да го публикувам в сайта като образец. И ще го направя живот и здраве. Утре ще ходя да го внасям в КАТ - Дървеница и ако там не е правилното място свирнете за да се поправя.

Потребителски аватар
шокалан
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот шокалан » Вто 08 фев 2005 22:19

Успех дано има резултати.Иначе там трябва да е.Аз там обжалвах неколко акта ама не видях ефект

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 08 фев 2005 22:23

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 08 фев 2005 22:26

Те са си такива всичките до един :x Веднъж се случи една патрулка да ме гони и като ме настигна се държаха с мен като военопрестъпник, но не се стигна до пререкания :D

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Вто 08 фев 2005 23:06

Убедил съм се, че ако ти се държиш възпитано с тях, и те превключват и се разбирате без да има разправии. Даже в повечето случаи много се учудват от интелигентно ти поведение и почват да разпитват- ама ти студент ли си ама какво учиш и т.н. Разминавало ми се на няколко пъти по този начин.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Вто 08 фев 2005 23:32

И аз съм се убедил,че полза от разправии с тия глупаци няма,те са си тъпи и си знаят тяхното.Откакто минах на тактиката да се правя на примерно момче значително по-малко нерви си спестявам като ме спрът.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 09 фев 2005 11:04

пусни да видим какво си написал, ще е полезно :)

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Сря 09 фев 2005 11:43

Pichaga написа:пусни да видим какво си написал, ще е полезно :)

С най - голямо удоволствие :dance: ще го пусна, но е на дискета и се нуждая от подробни :deal указания за да го вкарам във форума. Help :help:

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Сря 09 фев 2005 16:09

Да му се не види :banghead: , 'начи. Пробвах както ми беше обяснено да публикувам своето възражение :deal на акта :deal , ама нещо не се получи :No . Блокирах кампютура и трябваше да го рестартирам. Ще пробвам довечера от вкъщи че си имам специалистка по тези машини lupe .

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Сря 09 фев 2005 16:30

Ако на жалбата не и се обърне внимание или ти връчат наказателно постановление с голяма глоба - директно си попълваш един образец(инфо за образеца ще получиш от там, където ти връчват наказателното) за жалба чтез началника на КАТ до Районен съд, и чакаш призовка - като дойде време отиваш там и казваш без да се шашкаш всички работи на съдията, който много често е млада кака, която и е писнало от тъпи катаджии със селски обноски, което ти е голям плюс, а и на съдията му е пределно ясно, че ти ако имаш вина няма да ходиш там да се жалваш. :wink:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Чет 10 фев 2005 21:58

аз преди месец си минах през кръстовището на България и Гоце Делчев на много ярко червено и хе на спира ме милиционера. "Добър вечер, сержант еди-кой-си документите ако обичате!" А аз: "Добър вечер, Николай Иванов, приятно ми е!" Давам му документи разни, питах го "квитанция за технически преглед ще желаете ли да видите?"
Тоя се оцъкли малко, погледна бумагите, върна ми ги, "лека вечер" и ме пусна...
А напоследък си правя експерименти ако ме спрат, почвам да говоря на полицейски "жаргон", вместо "кола" казвам "автомобил", не "книжка" а "свидетелство за правоуправление" и прочее, ХВАЩА ДИКИШ ПИЧОВЕ мислят те за колега и те пускат без дори да ти прочетат името на книжката!

Хайде безаварийно!

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Чет 10 фев 2005 22:01

nii написа:аз преди месец си минах през кръстовището на България и Гоце Делчев на много ярко червено и хе на спира ме милиционера. "Добър вечер, сержант еди-кой-си документите ако обичате!" А аз: "Добър вечер, Николай Иванов, приятно ми е!" Давам му документи разни, питах го "квитанция за технически преглед ще желаете ли да видите?"
Тоя се оцъкли малко, погледна бумагите, върна ми ги, "лека вечер" и ме пусна...
А напоследък си правя експерименти ако ме спрат, почвам да говоря на полицейски "жаргон", вместо "кола" казвам "автомобил", не "книжка" а "свидетелство за правоуправление" и прочее, ХВАЩА ДИКИШ ПИЧОВЕ мислят те за колега и те пускат без дори да ти прочетат името на книжката!

Хайде безаварийно!

Мда,това да си учтив и ползваш така да се каже техния език помага 8) Дори и да си в нарушение,казвам го от личен опит :P

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”