Здравейте колеги,карам Ауди А6 1.8Т АЕВ,пуснах тема в Ауди форума,но там почти няма коментари по темата,и затова пускам и тук понеже ползваме едни и същи части :),скапа ми се турбината на Аудито,днес майсторите я свалиха и се установи че има голям аксиален луфт ,и също е спукана топлата част.Обаждах се на няколко фирми ,и навсякъде ми обявиха 700 лева за пълен рециклаж.Порових в Ибей и намерих в Англия за 500 лева с транспорта нова турбина,като продавача ме убеждава че не е оригинална,но била произведена в Англия.Предполагам че е китайска,но сега съм в дилема...дали рециклажа няма да бъде с китайски части,и ако е така не е ли по добре да взема нова турбина...
Преди три години РеалТурбо в София ми смениха само топлата част на такава турбина,но на предишното Ауди,минах 100 хиляди километра след ремонта и нямаше проблем.
Нека ако някой е минал по моя път да ме посъветва какво да правя...Ето линк към турбината която съм набелязал
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-PASSAT-1-8 ... 5ae88c0cf4Очаквам повече коментари тази вечер,за да реша какво да правя