Търся автомобил за абитуриентския ми бал!
Търся автомобил за абитуриентския ми бал!
Колеги на 25.05.2013г. имам абитуриентски бал и си търся кола с шофьор. Давайте предложения. От гр. Варна съм. Глупости няма да има обещавам. И аз и Вие ще се забавлявате!
Последна промяна от ahm0 на Пон 11 мар 2013 23:04, променено общо 3 пъти.
Re: Търся автомобил за абитуриентския ми бал!
А сега го оплювайте, щото иска да "Господин за един ден" 
EDIT: Понеже не мога да помогна с кола във Варна, се опитах да предотвратя заливането на темата ти с коментари от типа "На какви се правите" , "Демонстриране на дълбочината на татиния джоб" и т.н.Зачети се пак и ще се сетиш

EDIT: Понеже не мога да помогна с кола във Варна, се опитах да предотвратя заливането на темата ти с коментари от типа "На какви се правите" , "Демонстриране на дълбочината на татиния джоб" и т.н.Зачети се пак и ще се сетиш

Последна промяна от Nafta на Пет 01 фев 2013 8:45, променено общо 1 път.
Нещо не ти разбрах мисълта, но както и да е :) Ако ще и бог да съм за един ден теб какво те бърка. Излишни коментари не искам. Не съм пуснал темата просто ей така. Моля колеги пишете по темата или просто я подминете. Благодаря ви!
Кола под наем може да си вземеш или лимо с шофьор?
Иначе едва ли някой който не ти е много близък ще се навие да те кара на бал като се има в предвид какви изцепки стават

Разбира се трябва да уточниш този превоз да го купиш ли искаш или да го търкаляш за 1 ден!
Иначе едва ли някой който не ти е много близък ще се навие да те кара на бал като се има в предвид какви изцепки стават

Разбира се трябва да уточниш този превоз да го купиш ли искаш или да го търкаляш за 1 ден!
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Ами по новичка не се сещам, мога да ти предложа единствено Jaguar X-type ето такъв - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11350225494972381&f1=details&slink=1ycy2c
Ъп!
Последна промяна от Varbona на Вто 26 фев 2013 12:51, променено общо 1 път.
Причина: 1. Писането на кирилица и на български език е задължително (все пак сме българи)!
Причина: 1. Писането на кирилица и на български език е задължително (все пак сме българи)!
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
До колкото разбирам, колегата търси някой с по-екстравагантна кола да го кара на бала. Предполагам не е задължително да е лимузина или Ферари, може и някоя много натокана/тунингована. Гледам и с камиони ходят, багери, фадроми.. 

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Имаме ЛАДА НИВА ще си единствения с такава
кажи към какво си се запътил джиб или лека кола, нещо спортно ?

http://forum.americancarbg.com/index.ph ... 480f0fc312
Ако си стабилен тук хората са много точни и ще си свършиш работа с "Уникален " автомобил за бала ,ако ли не ще си сред 1000 S класи А8 BMW и т.н.

Ако си стабилен тук хората са много точни и ще си свършиш работа с "Уникален " автомобил за бала ,ако ли не ще си сред 1000 S класи А8 BMW и т.н.

MAYKI благодаря ти! Ще попитам и там. Иначе повече искам да е VW например голф 5 или тоарег, или някоя по новичка и си мислех да извикам от клуба няколко човека и да направим конвой.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
R8 не искаш ли да ги уредя?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”