незнам какво да правя с моето г2 синхро
има много вариянти.. продажба и така нататъка но с това определено не ми се занимава.. искам да го оправя и да си го карам
за това ми трябва виско муфата защото нещо се прецака при една катастрофа и стана 'а фане а не фане'
проблема е че цената му е много солена
та искам да помоля германските австрииските и тн приятели от форума ако могат да изровят нещо като за мене из техните морги
тука ми дават едно на добра цена 150лв ама просто немога да отделя толкова в момента може би и скоро няма да мога

ако случайно немога да намеря има 2 вариянта..
единия е да продам цялото синхро
обаче искам да сложа карбуратори на голфа.. много ме надъха един приятел с пежо С16 и успя да ме навие .. за това смятах да му сложа една 16В глава от кр и 2 двойни карбуратора..
за това цялата кола се разменя на части колкото и глупаво да звучи..
синхрото го разменям с удоволствие за един кр (близки са им цените) или абф а двигателя ми за 2 двойни карба (вебер или делорто)
смятайте че размяната става пълна.. давам всичко което трябва обаче саответно искам да получа всичко което трябва
та моля ви ако имате идея.. утре след работа ще гледам да вляза да видя за какво става дума из темичката а ако някой има по интересна идейка може да се обади на 0887167395 това е личния ми тел или на Л.С.
помагайте че си е*ало маата