Помагайте за едно синхро приятели :(

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Помагайте за едно синхро приятели :(

Мнениеот Vizor » Пон 05 фев 2007 15:47

не съм писал от одавна във форума поради лични причини но сега успях да се добера до комп защото ми е наложащо ..
незнам какво да правя с моето г2 синхро
има много вариянти.. продажба и така нататъка но с това определено не ми се занимава.. искам да го оправя и да си го карам
за това ми трябва виско муфата защото нещо се прецака при една катастрофа и стана 'а фане а не фане'
проблема е че цената му е много солена
та искам да помоля германските австрииските и тн приятели от форума ако могат да изровят нещо като за мене из техните морги
тука ми дават едно на добра цена 150лв ама просто немога да отделя толкова в момента може би и скоро няма да мога :(
ако случайно немога да намеря има 2 вариянта..
единия е да продам цялото синхро
обаче искам да сложа карбуратори на голфа.. много ме надъха един приятел с пежо С16 и успя да ме навие .. за това смятах да му сложа една 16В глава от кр и 2 двойни карбуратора..
за това цялата кола се разменя на части колкото и глупаво да звучи..
синхрото го разменям с удоволствие за един кр (близки са им цените) или абф а двигателя ми за 2 двойни карба (вебер или делорто)
смятайте че размяната става пълна.. давам всичко което трябва обаче саответно искам да получа всичко което трябва

та моля ви ако имате идея.. утре след работа ще гледам да вляза да видя за какво става дума из темичката а ако някой има по интересна идейка може да се обади на 0887167395 това е личния ми тел или на Л.С.

помагайте че си е*ало маата :( в голяма дилема съм.. :(

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 05 фев 2007 16:10

бате,ако си в кофти положение, ми се иска да помогна.Ако ти заема някой лев, ще ти помогна ли?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 05 фев 2007 16:59

хехе не човек не е проблема толкова в парите колкото в главата
пари винаги има от къде да се вземат просто незнам как да го измисля кой път да хвана.. пари се изкарват.. макар че сутринта ме уволниха и на обяд ме назначиха пак :lol: благодаря за предложението но целта е да измисля нещо или да оставя синхрото или да го махна това имах в предвид
на ум ми беше че има много форумняци от германия австрия и тн и там има морги на по килограм които продават тези части и ако някой има възможност да отскочи или да се обади да каже че има и цената и да даде адрес да му пратя парите.. но 150лв на оня циганин дет незнаеше какво да продава няма да му дам бтв има едно изгоряло корадо ако някой търси бутала и тн има.. с глава със всичко просто се е подпалила електрониката и всичко пластмасово е изгоряло..
та мисълта ми е .. ако някой има тази възможност .. помагайте .. а на някой ако му трябва синхро да казва да се споразумяваме за размяната. Намерението ми е да сложа двигател със 16 клапана и 2 карбуратора. Ако на някой му е на ум тази врътка да щрака с пръсти ще се споразумеем нещо ако трябва и пари ще дам допълнително.. просто искам да го направя това нещо

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Пон 05 фев 2007 20:59

А тоя твоя приятел с пежото защо не кара с карбураторите. :?:
П.С.Имам 16в глава за продаване.

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пон 05 фев 2007 21:33

Ако някой от колегите в немско намери нещо ми се върти една идея в главата...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 06 фев 2007 18:57

абе тебе от кога те чакам да си дадеш телефона да пием по бира..

хмм май никой няма да намери нищо.. за това ще го мислим..

красио продаваш ли делортотата барабар с таз глава ?
даи да го мислим как ще го правим с тебе ..
а моя човек си чака валовете щото така няма смисал да я кара.. върви повече ама той иска да я направи перфектна..
те са 2 броя нови вебера незнам какъв модел ама бая пара се изсипа за тях
или дай да измислим какво да го направим .. то се е видяло че с турбото няма да стане заради липса на пари.. поне да разкарам тва синхро и да сложа нещо голямо под капака
разменям синхрото за потенциял :shock
ако някой има идей да дава и да трия темата

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Вто 06 фев 2007 21:18

Нямам карбове.Отказах се от тях.Ся си купих тромби.
А е има вариант за твоята кола.Събери кеш и ще мислим.
П.С.Тя Г-60 главата замина отдавна.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”