Ужас!Искаха ми докИментите на газовата в бензиностанцията?
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ужас!Искаха ми докИментите на газовата в бензиностанцията?
Някой знае ли откога са започнали да ги изискват тия неща?
Че ако трябва сега тепърва да се ходи за ГТП на газови си е един малък кошмар!!
Че ако трябва сега тепърва да се ходи за ГТП на газови си е един малък кошмар!!
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип това си го е имало винаги, само че до сега не са ти ги искали. Преди две години на брат ми не бяха му заредили, защото нямал документи за газовата. Ако нямаш документ или газовата не ти е минала на преглед не трябва да ти зареждат. Обаче по този начин си губят клиентите и за това си правят пас на газостанцийте. Моят съвет е, ако и другият път ти искат документ, смени газостанцията. Те губя, защото си гонят клиентите.
Последна промяна от Snejoky на Пон 05 фев 2007 19:59, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:а не трябва ли газовите уредби да са изправни
абсолютно! вече има коли с газови уредби по на 10 и повече години. виждал съм ръждясали газови бутилки в стари лади и москвичи (не че имам нещо против марката). това си е направо подвижна бомба.
преди няколко месеца излезе наредба, която задължи газстанциите да искат документи за техн. преглед на АГУ. всички бутилки вече трябва да имат извод отвън и около него трябва да има стикер, че АГУ е минала ГТП. отделно отзад на стъклото се лепи жълт триъгълен стикер с надпис "GAS". незнам дали тази наредба вече действа.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Snejoky написа:По принцип това си го е имало винаги, само че до сега не са ти ги искали. Преди две години на брат ми не бяха му заредили, защото нямал документи за газовата. Ако нямаш документ или газовата не ти е минала на преглед не трябва да ти зареждат. Обаче по този начин си губят клиентите и за това си правят пас на газостанцийте. Моят съвет е, ако и другият път ти искат документ, смени газостанцията. Те губя, защото си гонят клиентите. Даже напиши на коя бензиностанция ти ги искат, за да не зареждаме и ние там. Защо да не се организираме и не направим един бойкот на една такава бензиностанция? Аз лично не бих отишъл там. Според мен, след като те се правят на интересни, защо пък ние да зареждаме при тях. Просто това е мое мнение и не искам да ангажирам никой с него.
Крайно погрешно разсъждение. Законите са за това да се изпълняват. От такива тарикатлъци цялата държава е на това положение. Айде стига цигании.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
трябва да има пункт за преглед нещоchefito написа:santo_trafficante написа:много ясно че ще си извадиш нов паспорт и ще минеш прегледchefito написа:ВАЖНО! А как се процедира ако газовата ти е свалена от друга кола и сложена на твойта и съответно никви докименти нема???
във всека газаджийница ли става таз екстра?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”