Външни гуми за мотопед Балкан????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Външни гуми за мотопед Балкан????

Мнениеот Plamen_RI » Вто 06 фев 2007 18:28

Та колеги, трябват ми /за баща ми,той е голям запалянко/ две външни гуми за мотопед Балкан, оказаха се ужасно смотан размер, ако някой има такива антики, да свирка, ще ми свършат работа и много износени да са, стига да не са сцепени...
ПС тя по принцип темата е за "купува", но ще помоля модовете да я оставят малко тук за да може да я видят повече хора, белким намеря таквиз пущини...

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Вто 06 фев 2007 21:05

Автогара"Родопи".Бариерата за рейсовете.На 20 метра от бариерата има павильони.Един от тях е за колелета и мотори.Търговеца е ниска руса жена,която си знае работата.Другия вариант е магазин "Рокер".Размера на гумите за "беднотийката" е 18 на 3.25.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Re: Външни гуми за мотопед Балкан????

Мнениеот CRX Racing » Вто 06 фев 2007 21:13

Plamen_VR6 написа:Та колеги, трябват ми /за баща ми,той е голям запалянко/ две външни гуми за мотопед Балкан, оказаха се ужасно смотан размер, ако някой има такива антики, да свирка, ще ми свършат работа и много износени да са, стига да не са сцепени...
ПС тя по принцип темата е за "купува", но ще помоля модовете да я оставят малко тук за да може да я видят повече хора, белким намеря таквиз пущини...

За Балкан 50 ли става дума? На село имам доста боклуци, мисля че и гуми имаше читави, но не обещавам на 100%. Сега в Четвъртък-Петък ще ходя натам и ще видя. Ако ти трябва нещо друго пиши :wink:
Edit: Чак сега видях, че си от Пловдив...

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 06 фев 2007 22:21

Не ги ли правеха в Пазарджик? :roll:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Вто 06 фев 2007 22:37

TRAYAL на ъгъла на Гоце делчев и бул.България,там имат доста нестандартни размери-опитай при тях.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 07 фев 2007 9:59

Ами да, мисля че единствено в Пазарджик са ги правели навремето, пък и нямат аналог при никой западен производител...
Келега CRX не е проблем че съм в Пловдив, аз доста често пътувам, виж там дали имаш нещо пък ще се разберем. Пък Тръбата ще получи биричка ако на автогарата намеря таквиз търкала :wink:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Сря 07 фев 2007 13:30

В Казанлък се продават такива гуми. Не знам дали са абсолютно същия размер като оригиналните но стават. Струват към 25лв мисля че.

А феновете на тази марка си имат и форум въпреки че средната възраст е може би 12-13 год.
Виж може да те упътят къде в пловдив продават такива гуми. http://balkanmotors.portbb.com/

antonchev46
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот antonchev46 » Пон 07 май 2012 13:12

CRX Racing написа:
Plamen_VR6 написа:Та колеги, трябват ми /за баща ми,той е голям запалянко/ две външни гуми за мотопед Балкан, оказаха се ужасно смотан размер, ако някой има такива антики, да свирка, ще ми свършат работа и много износени да са, стига да не са сцепени...

За Балкан 50 ли става дума? На село имам доста боклуци, мисля че и гуми имаше читави, но не обещавам на 100%. Сега в Четвъртък-Петък ще ходя натам и ще видя. Ако ти трябва нещо друго пиши :wink:
Edit: Чак сега видях, че си от Пловдив...

Здравей,
Аз пък съм от София и също имам нужда от една външна и една вътрешна гума за мотопед Балкан. Направил съм си количка за изхвърляне на трева и други. Пръсна се едната, така, че ако намери ще е добре. mail: antonchev@abv.bg

Jijo_M
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jijo_M » Пон 07 май 2012 13:54

Авто мото 83 сайт за мото части, предлага всичко за старите моторетки. Аз съм си купувал неща от него коректен е и центе са ниски, предлага доставка за цялата страна.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”