Туннинг на балкан 250
Туннинг на балкан 250
Искам да си тунинговам балкана,искам да стане нещо средно между е ендуро и крос,искам да го повдигна отпреди отзад,и да го олекотя възможно най много ако някой има някакви идей да пише ,и ако някой знае дали релето което зарежда акумулатора може да се смени с реле от ява-чз да пише ,а и дали може да се замести с нещо,сега има некви нови релета универсални с 5-7-9 кабела нещо такова Пишете мнения моля !!
Последна промяна от BalkanFen на Съб 16 фев 2013 9:23, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Туннинс на балкан 250
режи калниците. Предния го скъси и намали височината отстрани., задния отстрани.
Реле за зареждане освн електронно друго не ми идва в главата. Но с MOS транзистиор за нисък спад в/у него.Обаче за обратния ток освен реле друго не ми идва на ум. Релето има нищожен спад в/у контактите при липса на нагар.
Ендуро ендуро , ама дали рамата няма да е прогнила отвътре и да е с намаленадебелина , отта здравина ??? Все пак е на поне 35-40 г.
Може да махнеш кожуха на веригата, но пък ще се праши и износи бързо.
Сетих се може да смениш фара с ткъв от CZ 350 или MZ 251, стопа също
Реле за зареждане освн електронно друго не ми идва в главата. Но с MOS транзистиор за нисък спад в/у него.Обаче за обратния ток освен реле друго не ми идва на ум. Релето има нищожен спад в/у контактите при липса на нагар.
Ендуро ендуро , ама дали рамата няма да е прогнила отвътре и да е с намаленадебелина , отта здравина ??? Все пак е на поне 35-40 г.
Може да махнеш кожуха на веригата, но пък ще се праши и износи бързо.
Сетих се може да смениш фара с ткъв от CZ 350 или MZ 251, стопа също
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
...Да не го "разваляш"-продай го и с парите си купи това : http://prodavalnik.com/chz-250-kros-i15119695
Код: Избери всички
1. Писането на кирилица и на български език е задължително (все пак сме българи)!
4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
Какво е Туннинс

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Туннинг на балкан 250

Някой да ме затрие, моля!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

искам да си го направя с магнет, да махна изцяло акумулатора. . . ,махнах му фара,и стопа, вече не ми треа ток ,само за запалване.То магнет за балкан 250 няма но са ми казвали че магнет от ковровец става.Ако на някой му е известно да каже дали може да ползвам магнет от друг мотор и ако да,от какъв ?? Балкана е разглобен целия ,днес го пръснах в черно,зачистих го ,утре ще го сглобя и ше кача снимки :) Пишете неква алтернтива да махна това реле , че то едно ново реле струва колкото магнета.А магнета е много по добро,ако няма как ще си купя реле и това е. . .Чакам предложения !!!Благодаря предварително
Купувам задни амортисиори , предни амортисиори заедно с тройник и кормило и преден калник от ЧЗ или друго , и търся предна капла 19 или 21 цола заедно с оста,и вътрешна и външна гума рошава пишете предложения !!!!Каплата да не е от ЧЗ !!ендуро или кросова !!! скайп georgi_bo95 0898647803 georgiboyadziev@abv.bg
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”