Боядисана броня помогнете !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Боядисана броня помогнете !!!
Имам проблем с предната броня на колата явно е била боядисвана и сега се напука и почна боята да се лющи и ме дразни адски много но не знам какво да правя защото ако я боядисат сигурно пак същата глупост ще стане а ако си купя някаква броня то сигурно пак ще трябва да я боядисат за да съвпадне цвета....просто не знам какво да направя и има още нещо дали от това нещо мога да взема пари от каското ???
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Re: Боядисана броня помогнете !!!
Боядисвай е пак ама при качествен бояджия, слага се специална основа за брони, шприц и няма да се напука никога повече.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Не са я подготвили като хората предния път. Трябва да се занули всичката боя, кит, ако трябва някъде, шприц, боя, лак и си ти. В нормален сервиз не бо трябвало да струва повече от 100 лв на броня. Работата е за 2 дни макс.
-
- Автомобил:
- Двигател:
въпроса не е дали ще дам 100 или 120 въпроса е дали ще я направят както трябва не ми се дават пари за нещо което след 1 година пак ще стане същата.Понеже на един приятел за 2 или 3-ти път си е боядисал бронята и пак му пада боята не знам дали не е попаднал на точния майстор.
А какво ще кажете за каското дали ще ми дадат нещо за пукната броня и на няколко места има паднала боя
В протокола където се пише за щетите пише няма
А какво ще кажете за каското дали ще ми дадат нещо за пукната броня и на няколко места има паднала боя
В протокола където се пише за щетите пише няма
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Би трябвало да платят, пишеш, че са те подпряли на паркинг и действаш :).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Та да попитам въпрос за каското гледах в гоогле някакви теми за каското но така и не намерих някаква тема как се вземат всъщност пари от каско.
Въпроса ми е например съм паркирал колата и се случва нещо с нея,след това трябва да звъна на фирмата която съм направил какско или да звъна първо на полицията да взема някакъв протокол и тогас да се обадя на фирмата ? и след това какво ? отивам от мене избран сервиз и разходите по ремонта са за тяхна сметка или просто ми дават някаква сума за щетата.Нямам си на представа как всъщност се движат нещата.Благодаря предварително за отговорите
Въпроса ми е например съм паркирал колата и се случва нещо с нея,след това трябва да звъна на фирмата която съм направил какско или да звъна първо на полицията да взема някакъв протокол и тогас да се обадя на фирмата ? и след това какво ? отивам от мене избран сервиз и разходите по ремонта са за тяхна сметка или просто ми дават някаква сума за щетата.Нямам си на представа как всъщност се движат нещата.Благодаря предварително за отговорите
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Наптън лан Тургай
На никаква полиция не звъниш. Виж си номерата на застрахователя. Звънкай на някоя мобилна група да идват да описват. Вариантите после са два. Казват ти примерно даваме ти двеста лева оправяй се, демек сам ходиш където искаш и боядисваш или вариант две да ти кажат води я в еди кой си сервиз и там ще я боядисат криво ляво безплатно.
Окадаррррр

На никаква полиция не звъниш. Виж си номерата на застрахователя. Звънкай на някоя мобилна група да идват да описват. Вариантите после са два. Казват ти примерно даваме ти двеста лева оправяй се, демек сам ходиш където искаш и боядисваш или вариант две да ти кажат води я в еди кой си сервиз и там ще я боядисат криво ляво безплатно.
Окадаррррр

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”