Хонда Сивик 1.5 90hp-d15b2 Хидравлична Рейка
Хонда Сивик 1.5 90hp-d15b2 Хидравлична Рейка
Колеги здравейте ! Имам запитване към вас което е свързано с Хидравлична Рейка на Хонда Сивик 1.5 90hp-d15b2. Може ли да яде гумите поради това че рейката е протекла ? Купих колата преди половин година и рейката си беше протекла още тогава. Нивото на хидравличната течност не е мръднало за 5 месеца. Освен тропане нямам други проблеми с нея. Но дали от това може да ми яде гумите от двете страни по вътрешният ръб. Дали някой би се навил да направи Стент при тази ситуация? Извинявам се че пускам темата си тук, но просто форума на Хонда е толкова замрял че няма накъде повече. Благодаря предварително.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Хидравлична Рейка
имаш ли луфт в рейката? Повдигни едната и др страна и клати всяка гума като 2 те ти ръце са на 9 и 15. Може да имаш разбити и накрайници.- външни, може и вътрешен накрайник /в дългия маншон на рейката да е разбит. Трябва да я погледне човек, който разбира.
Последна промяна от kris11 на Вто 19 май 2015 10:37, променено общо 1 път.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Хидравлична Рейка
Не,от протекла рейка няма да имаш проблем с геометрията.Както казва крис виж дали има луфт в колелата и ако няма то може да няма съосие успоредно или вертикално,и си за стенд.Но ако ще правиш рейката после пак трябва стенд.
Re: Хонда Сивик 1.5 90hp-d15b2 Хидравлична Рейка
Колеги нямам Луфт от рейката ! Тотално съм се объркал. Всъщност нямам луфт от нищо. И нямам за смяна нещо по предницата. И въпреки това има отклонение от няколко градуса на едното колело спрямо другото след Стенд. Майстора ми каза че това е което може да направи..... :/ Едната ми пружина е по къса от другата с около 5 мм , може ли това да е причината ?
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Хонда Сивик 1.5 90hp-d15b2 Хидравлична Рейка
Няколко градуса спрямо другото в коя посока хоризонтално или вертикално 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”