Има легенда че италианските коли- нов внос били големи морги...
Аз обаче съм много доволен от късмета сиКолата е поддържана, маслото и антифриза които подмених бяха нормални..Близо година до сега нямам проблеми, освен с екстрите.
Да преброим доволните от Италианските коли-нов внос.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Да преброим доволните от Италианските коли-нов внос.
Два броя купени - и от двата супер доволен.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
То вече трудно може да се каже щото всички са от Италия и няма как да ги сравниш.Доколкото знам там има два типа автокъщи-едните са свястни другите са нещо като морги
В общи линйй и там си има хубави и пазени коли ,но не можеш да ги намериш тях по Горубляне ,или Дупница ,а чрез частна обява ,или познат търговец.

- nikolay
- Автомобил: VW Touran 2.0
- Двигател: BMM 2007
Мойта също е италианка, карам я четвърта година. Съществени проблеми не съм имал. Незнам до колко е истина това твърдение за италианските коли, може би заради по-ниската цена, но това вече е минало. Имам колега, който преди години се е занимавал с внос на коли от Германия и има приятвли(германци) там. Те ходеха до Италия за коли и после ги продаваха в Германия на такива, които държат колата да е от Германия.
Според мен какъв то ти е късмета това е, купуваш "овца без история", казваше баба ми.
Според мен какъв то ти е късмета това е, купуваш "овца без история", казваше баба ми.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”