Голф 4 в Лондон
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 в Лондон
Хора,хванах се за главата-тука е царството на Г4.В Германия не съм виждал толко много голфетки-и за нещастие 99% са с десен волан.Ей,това десния волан е голема гадост.Опитах да карам и повече не искам да опитвам даже.Постоянно имам чувството ,че карам в насрещното.А иначе през 2-3 коли само Г4 и новия MINI COOPER.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 в Лондон
beljata написа:Хора,хванах се за главата-тука е царството на Г4.В Германия не съм виждал толко много голфетки-и за нещастие 99% са с десен волан.Ей,това десния волан е голема гадост.Опитах да карам и повече не искам да опитвам даже.Постоянно имам чувството ,че карам в насрещното.А иначе през 2-3 коли само Г4 и новия MINI COOPER.
....и в коя част на Лондон са били тия 4-ки? Щото в северната част само две съм видел досега. А за карането с десен волан и насрещното - споделена болка, много е гадно. На два пъти си влезнах от завой в десната лента с едно пежо като камикадзе.
- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
Ей,това десния волан е голема гадост
Аз пък смея да си призная, че с десен волан ми беше по-лесно! Един път като свикнеш за месец два и после е лесно. То всъщност няма нещо различно - волана е от другата страна - движението също

За мен беше по удобно като свикнах защото с дясната ръка в повечето време държа волана, а слявата скоростния лост.
А за Голфовете едно време не забелязах да карат кой знае колко. Само ми направи впечетление, че карат масово или Форд или Воксхол(Опел). Имах чувството, че половината им коли са Опел или Форд.
- N0rdisk
- Автомобил:
- Двигател:
beljata написа:Хора,хванах се за главата-тука е царството на Г4.
Баце ама ти направо се приземи в Лондон, мислех че не си сигурен в заминаването, успех ти желая

Що не си го взема на Албиона с теб да видят и те лев волан.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Бях на Ърлс Корт миналия месец - и не само 4-ки, и няколко петици видях, но и доста тройки което ме учуди още повече...? Иначе с десния волан се свиква, не се плашете, странно ми беше само първия път, че лоста за скорости е в лявата ми ръка
Не съм карал в Лондон, но в друг голям град с огромни задръствания... , а ако сте на автоматик - цена няма ...

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми човек, за около седмица, не бих казал,че видях кой знае колко четворки там
има обаче доста тойоти
а иначе да ти кажа каква е цаката за карането
караш си в най-лявата лента, ама една идея над ограничението
така никой не те изпреварва, ти си далеч от отсрещното движение, даже по-скоро ще се чувстваш, като че ти задминаваш всички
има обаче доста тойоти
а иначе да ти кажа каква е цаката за карането
караш си в най-лявата лента, ама една идея над ограничението
така никой не те изпреварва, ти си далеч от отсрещното движение, даже по-скоро ще се чувстваш, като че ти задминаваш всички

-
- Автомобил:
- Двигател:
N0rdisk написа:beljata написа:Хора,хванах се за главата-тука е царството на Г4.
Баце ама ти направо се приземи в Лондон, мислех че не си сигурен в заминаването, успех ти желая
А ма кво стана с Голфчето - тук на каката ли го остави?
Що не си го взема на Албиона с теб да видят и те лев волан.
Заминах бате!Решаваш и тръгваш.Голфа - да ,каката го кара,ама сега се е забила по Благоевград и страда.Иначе има от дъжд на вятър некоя с лев волан ама не са с UK регистрация.ТРАКТОРИСТА GL-гледах ги главно в южната част около Уимбълдън.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”