Отначало още ми беше ясно, че тоя не дава награда като хората, а просто пробутват на някого колата. Всички мислят че струва стотици хиляди - принципно може и да струва, но при условие че се намери купувач. А на практика или трябва на безценица да се продаде или да почака 1-2 години в някоя автокъща. Варианта печелившият да си я кара не го виждам като нещо реалистично.
Аз не мисля, че Слави е виновен, по-скоро автокъщата - А2, май си направи лоша реклама Слави не е монтьор или нещо такова, че да прави диагностика на дадена кола, преди да я даде.
в края на краищата на Слави не му е струвало 5000 лв. тва ферари, сеш се
така, че нагтрадата си е голяма....
за реализацията.... дали победителя ще го кара и т.н......
ми да е мислил, като е ходил да кандидатства за конкурса, никой не го е завлякъл насила там...
хляб и зрелища изненадвате ме че се интересувате от такива тъпотии!
и друго-къде го видя тоя сладур около колата? откъде става ясно че той я е закарал в сервиз?
показателите на предницата с 1 минута да излязат от нормата-всичко става червено.
изпростяваме момчета и момичета-стегнете се!
Бате Васе,по принцип си прав,както и много пъти,обаче едва ли пича в сервиза и толкова луд или тъп та да си позволи такива твърдения без основание.
Не ли се сещаш че мазния дългуч веднага ще се хване за адвокатите си
Пича някъде му е цепнал и дифузьора на някой бабуна най-вероятно.
Е колата се продава след като момчето я покара една седмица, което и се очакваше - подръжката на такава кола (макар и ФИЯТ) е по силите на много малко хора.