Масло TITAN?
Масло TITAN?
Здравейте, може ли да ми кажете това масло TITAN 10W40 бива ли го или не?За мотор 1.9 TDI 110к.с. 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
d0ct0ra написа:Ами препоръчаха ми го от Ауто + магазините. А и не е чак толкова евтино 60лв. тубата????
Аз лично на моя 18 годиншен голф, обикновенно му слагам масла, които са по 100+ лева за 4 литрова тубичка

Не казвам, че цената определя винаги качеството, но примерно избери нещо от сорта на Mobil1, Motul, Castrol, Total... Лично аз много доволен от Mobil1 и Castrol, както и Total синтетики съм слагал един-два пъти без забележка...
Re: Масло TITAN???
d0ct0ra написа:Здравейте, може ли да ми кажете това масло TITAN 10W40 бива ли го или не?За мотор 1.9 TDI 110к.с.
Маслото всъщност е FUCHS а Титан е модификацията. Аз карам с него и съм го сменил три пъти до сега. Полусинтетика е. За сега съм общо взето доволен. Между другото имам познат в А+ който ми предложи да карам с това масло, защото каза че те са официалният вносител /в смисъл същите собственици/и гарантираше че наистина маслото е истинско. Освен това заради това че те са вносител, както и заради това че не е някоя супер известна марка цената му е сравнително по-ниска да речем от Кастрол-а. Затова си позволявам и да го сменям на около 7-8 хил. Ето им и сайта http://www.fuchs-oil.de/home_de.html
- gelezen
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: BCB 2006
d0ct0rе,искам да те успокоя за избора ,който си направил.Можеш да си караш спокойно или да си юркаш колата без да се притесняваш за това масло,което си сипал. Лично аз слагам вече на трети автомобил от маслото на Fuchs/Titan 10W40 с молибденова добавка(има и без от 10W40)и съм супер доволен от него и ще продължа да го ползвам.Сменям го на 10к километра без да доливам и грам.Зная,че това масло от 5-6 години навлиза на нашия пазар,и не съм чул лоши отзиви за марката.На старият ми голф сложих от пълната синтетика на Fuhs за скоростни кутии,както и на настоящия съм сменил маслото с такова.Една от малкото марки на които съм попадал без фалшификати!
пп.
Ако останеш доволен можеш да продължиш да го ползваш!
пп.
Ако останеш доволен можеш да продължиш да го ползваш!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”