Цялостен преглед и диагностика, къде?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Цялостен преглед и диагностика, къде?

Мнениеот Atanas14 » Нед 18 фев 2007 12:13

Колеги имам нужда от малко помощ.

Гаранцията на семейния автомобил (ФВ Туран 2005г. 2.0 ТДИ) изтича съвсем скоро, така че ми се иска да я прегледам основно някъде, не че й има нещо,но за всеки случай. не ми се ходи особенно в Юнитрейд тъй като те имат интерес да не ми кажат всичко. Така че ми трябва независим експерт :)

знам че темата е за раздел ремонти, но мисля че тук ще я видят повече хора.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 18 фев 2007 13:02

Хе, вариантите са няколко.
Ако е от Юнитрейд, отиваш при Порше БГ, и там ти казват всичко, като преди това на дълго и на широко им обясняваш как ти е изтекла гаранцията и повече там няма да стъпиш /в Юнито де/. Те услужливо ще ти кажат ония какви кретени са и как има за правене........ и да го правиш при тях.
Другия вариант е да отидеш при някой от колегите във форума, дето я поразбирват таз работа, да ти пуснат диагностиките с ВАГ кома, да ти прегледат нещата, и така.
Също можеш да погледнеш статистиките за това какви дефекти дават най често, и да обърнеш особено внимание на тези неща.... Успех :да:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Нед 18 фев 2007 14:18

В един от скорошните броеве имаше статия за Турана, ако искаш мога да я щракна и да ти я пратя да прочетеш евентуално за някакви проблеми. Друг е въпроса дали ще вярваш на статията

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Нед 18 фев 2007 14:21

статията я знам, имам го броя. нямам нито едно от оплакванията, с изкючение на багажника.

но все пак искам специалист, който не за пръв път вижда такава кола да хвърли едно око

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”