Имате ли мнение за полир-пастите?
-
- Автомобил: Audi s4 b5 Avant
- Двигател: 2700
Имате ли мнение за полир-пастите?
Наистина полир пастите заличават ли драскотини ? Говоря да го правя в гаража си ръчно без техника ? Ако може да отговорите кратко и точно :)
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имате ли мнение за полир-пастите?
Зависи колко са дълбоки. Вземи си машина 

- Espero
- Автомобил: Passat B4 1.9TDI
- Двигател: 1Z
Ако драскотината е минала под лака,няма да излезе с полиране.Иначе взимаш професионална полир паста и машина.За 1 ден трябва да си готов.Аз лично предпочитам 3М.
И аз подобно на колегата горе предпочитам 3М-ските пасти. Мисля че имаше 3-ка (едра) 2-ка(която играе ролята на нещо от рода на водна 2000 например) и 1-ца -много ситна вече за полиране.
Без машина ще е по-трудоемко, но пак става-нанасяш на влашна повърхност, изчакваш малко и започваш да търкаш в кръгови движения с парцалче памучно. ВЕднага след това измиваш обилно с вода и сапун и мека четка.
Поздрави!
Без машина ще е по-трудоемко, но пак става-нанасяш на влашна повърхност, изчакваш малко и започваш да търкаш в кръгови движения с парцалче памучно. ВЕднага след това измиваш обилно с вода и сапун и мека четка.
Поздрави!

-
- Автомобил: Audi s4 b5 Avant
- Двигател: 2700
Онзи ден пастирах 1 кола с една вакса (паста) на формула 1 и резултатът беше уникален... Колата Лъсна и стана като нова !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”