отдавна не съм посписвал тука (а може и да е за добре

... та на въпроса другата седмица летя за Кьолн, та и Мучо бидейки вече по европеец и от най европееца да види малко свет и най вече да приобщи и баща си към сичкото Фауве фамилия, купувайки му венто ...
... сега знам, че много е писано по темата, но нещата и времената се менят затуй ще питам сначале:
1. сега за колата - аз кат горд собственик на Г3 (някои ма бъзикаха, че било незавършено венто) имам уж представа как стоят нещата с таз кола и съм се насочил към бензинка 1,8 75/90 коня - за баща ми мисла е йекстра ... разбира са ако вие имате какво да кажете тук - добре дошли

2. повече ме вълнуват документалните неща съпътстващи това велико дело, затова моля светнатите хора да споделят какви документи трябва да си извадя от там и так дале ...
3. вълнува ме още трябва ли аджаба да маам гащи до СБА за да си легализирам/преведа или квото е там книжката и талона, тъй щото се още имало некви неуредици с нашите иначе тъй "европейски" докс - едни казват трябва, други не е задължително ...
4. сега понеже както предполагам се досещате на връщане мисля да се прибирам с венто (живот и здраве) и голяма чуденка ми се заформи дали аджаба да минавам през Румънско, с която нал няяме граници и уж не би тряяло да иам разправии или да минаам през Сръбско, където ме чака митница и Бог знае кво още (то не, че за Румъния не ми разказаха некви легенди) ...
ами за ся мисла да се огранича дотук, но си запазвам правото ако йош нещо са присета пак да питам

предварителну благударъ
п.с. ест., че ше забраа ами са тя колата като ше е на баща като как е най добре да се направят нещата около покупко-продажбата и разните там префърляния и али бали