Здравейте пак съм тук ! Този път обаче въпросът ми не е свързан с технически проблем. Имам идея да пребоядисам джантите на колата. За да добиете представа ще ви постна Линк : http://postimg.org/image/i5enlbz7r/
Какъв цвят да ги направя ? Черното е готино, мога да го освежа но ми е някак еднотипно и съм решил направо да сменя цвета. Дайте идеи какъв цвят да ги пребоядисам. Благодаря предварително.
Видях един Нисан примера ГТ, Черен с розови джанти направо очите ми останаха там, за това искам да сменя цвета :)

Джанти,Цвят, Идеи ?!
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: Джанти,Цвят, Идеи ?!
Единствено белият цвят би им отивал.
Самите джанти са някак "ситни" и черното ги затваря още повече
Самите джанти са някак "ситни" и черното ги затваря още повече

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Може да ги направиш всяка една различен цвят и да гониш арлекин
и без тва голфа се класира. Всеки един детайл е с цвят със собствено мнение по тази кола 
Има и задължителното условие - Бед луук и фолио като буфет на капакот

Matematiks написа:Може да ги направиш всяка една различен цвят и да гониш арлекини без тва голфа се класира. Всеки един детайл е с цвят със собствено мнение по тази кола
Колата просто не е измита, иначе не е толкова зле. Поне мотора е чук, сега и скоростната кутия ще сменя, майната и на визията. Впрочем спирачните апаратчета ще бъдат боядисани мисля в черен цвят, джантите също ще бъдат освежени в черно. Само един кант червено ще бъде добавен и мисля че ще се получи.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Червен карт, червени супорти и джантите или с полиран борд или пак червен кант може би....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”