по моргите ясно ама новички откъде?
golf III
къде да търся лайсни - нови?
Имаше една българска фирма дето ги произвеждаше за всякакви марки коли. Разглеждал съм и интернет сайта даже, беше готино направин - избираш си марка кола, модел и после квото искаш и ти дава цената. Даже си спомням че за голф 2 бяха по 12лв. едната....Мислех че съм записал адреса във фаворитите, но нещо го няма и от няколко дни се опитвам да търся и нищо не става......
Лайсни
Имаше една българска фирма дето ги произвеждаше за всякакви марки коли. Разглеждал съм и интернет сайта даже, беше готино направин - избираш си марка кола, модел и после квото искаш и ти дава цената. Даже си спомням че за голф 2 бяха по 12лв. едната....Мислех че съм записал адреса във фаворитите, но нещо го няма и от няколко дни се опитвам да търся и нищо не става......
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Лайсни
Krasi написа:Имаше една българска фирма дето ги произвеждаше за всякакви марки коли. Разглеждал съм и интернет сайта даже, беше готино направин - избираш си марка кола, модел и после квото искаш и ти дава цената. Даже си спомням че за голф 2 бяха по 12лв. едната....Мислех че съм записал адреса във фаворитите, но нещо го няма и от няколко дни се опитвам да търся и нищо не става......
Айде да те помоля да го дадеш този адрес,аз от доста време си търся за Jetta - та(широки брони) за предна лява врата и немога да си намеря. В Ауто Плюс ми предлага уж оригинална за 80лв Screwy
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”