Спиране от движение на кола под запор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спиране от движение на кола под запор
здр колеги искам да попитам знае ли някой дали мога да си спра колата от движение след като е запорирана от 3 години
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: запор
Ако големия и малкия талон са в тебе можеш! Но при запор, мисля, че големия талон е в банката, заложната къща, или там където имаш дългове!
-
- Автомобил:
- Двигател:
не са ми го вземали талона в мен е и аз не знаех че е в запор преди 3 год я продадох че връщах на момчето парите не знам дали има давност или да я продавам на части поне (порачител станах на един че затова)
поздрави
поздрави
- jorkata6785
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: RP - 1991
Ако има наложен запор по дело по поръчителство няма срок на давност. Обикновенно по старите автомобили не ги изнасят на публична продан, процедурата е скъпа и печалбта от това е малка. Може да се споразумееш с взискателя по делото срещу вноска от твоя страна да вдигнат запора върху автомобила. Иначе процедурата по бракуване на автомобил с наложен запор е същата като при автомобил без запор. Просто протокола за брак трябва да бъде представен пред съдебния изпълнител, който е запорирал автомобила, той вдига запора и си връщаш номерата в КАТ.
Поздрави.
Поздрави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за отговора
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”