Времената на драга в Калояново-Трагедия
Времената на драга в Калояново-Трагедия
Едва ли само аз не сьм доволен от времената на сьбора,но интересно защо така се получава толкова слаби времена това не е нормално.Например голф 4 1.8т с 'чип' от сорта на 17+.Каква е тая апаратура кво е тва чудо.Моето време беше 15.7 като очаквах нещо около 14 ама нищо общо с очакванията?
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Времената на драга в Калояново-Трагедия
Измерванията бяха със секунда отгоре като се има за база Сливен!
Фактичски казваш,че са секунда надолу ама пак не излиза сметката нещо голф с 'чип'да е 16 и нещо ли много луди тия времена направо разбиха фантазията на всички ентусиасти като мене.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Да има нещо нередно в техниката, но то е еднакво за всички участници. Така че става за база за сравнение между колите присъстващи там. Аз дадох 14.8
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Техниката си беше съвсем наред, лично се убедих. Просто пистата не може да се сравнява с други - има обратен наклон, неравности, прах на старта и какво ли още не. Още повече понеже бях на финала видях как някои хора спираха да дават газ доста преди да са финиширали, защото ако дават газ до край, после няма спиране за завоя, на който имаше няколко сериозни ситуации, но за щастие без сериозни инциденти...
Като цяло не е за драг пистата, но нали идеята беше да си сравните кой къде се намира, което смятам, че се получи, защото условията бяха еднакви за всички.
Като цяло не е за драг пистата, но нали идеята беше да си сравните кой къде се намира, което смятам, че се получи, защото условията бяха еднакви за всички.
Да вярно е всичко.А единичката какво коне е значи сьм те бил
П.п Ще се мери на Кондофрей

П.п Ще се мери на Кондофрей

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Колеги, вмомента къде може да се отиде да се мери четвърт миля?
Божурище работи ли? Как е състоянието на пистата? Преди 2 години беше много зле..
Божурище работи ли? Как е състоянието на пистата? Преди 2 години беше много зле..
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
моето най-добро беше 15,0 ,а с колата нищо не се е случило в негативна посока след Сливен.Или измервателната техника нещо не беше в час,или е заради самата писта.Единия път и аз неволно пуснах газта метри преди финала,че ме достраша за спирането 

Незнам за пистата, но аз съм доволен от времето постигнатото от мен с поло-то 86c за първи път бях на пистата и да ИМА някои други забележки като: прах дупки и т.н.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”