отнесоха ме на паркинг !!!!!!!!!!!!!
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отнесоха ме на паркинг !!!!!!!!!!!!!
мойетели да си представите как със мицубиши колт се отмесват опел омега 2.0 които се качва отпред върху моя пасат?предна дясна врата ,преден калник ,броня ,макверсон,въздушен филтър,предно стъкло,греда,преден капак........олееее.и всичко това на паркинг пред нас в люлин до kfc.......................
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
жена и то прокурор.някои я бил засекъл и ударил от зад и тя къде къде у спрелите коли .питам полицаите .абе тая с колко е карала ...а те с 70-80 викам и абе вие луди ли сте тая е била поне със 110 как ще под мести вектрата върху моита.вмятам че познавам един от началниците на кат и сички видими щети са описани.....това се сещам за сега афектиран съм питаите
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е са ако кажеш ,че и на тази ..... и нема нищо няма да повярвам . ПОне два зъба да си избие та да са и за урок. Баси това е населено място и ко ти разправят тъпите куки 70-80км.ч. За населено място е 50 !?!!!!
Абе важното е да са добре всички без тежки наранявания коли се правят . Случката е неприятна , но се успоксоявай ,че е могло и по лошо да е . А и ти с каското - ще ти платят всичко
Жив и здрав само да си
Абе важното е да са добре всички без тежки наранявания коли се правят . Случката е неприятна , но се успоксоявай ,че е могло и по лошо да е . А и ти с каското - ще ти платят всичко

Жив и здрав само да си
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Малко офф на темата, ма да се изкажа и аз за едно зверство, преди 3 седмици да речем, на ул. Свети Наум, от Хемус на горе, една Ланча се забива пред шоурума ( 3 часа през ноща)и помля, сега четете и да знаете че не лъжа
-- 20 м. мантинела ( тва като куцо пиле домат го отнесла), 1 джип тойота лендкрузър , смлян, 1 опел корса (чистак нов ) смазан, 1 фиат брава, на парчета, 1 стълб, 1 бариера на паркинг, 2 метра ограда и накрая спира в едно дърво... това като го видях на сутринта ме втресе, се едно танк беше направил 60 метра просека, парчета от ланчата имаше в околовръст от 100 метра..... познайте шефьора дали оживява........
П.С. всички коли , кротичко стоят паркирани на улицата, та така

П.С. всички коли , кротичко стоят паркирани на улицата, та така
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”