Здравейте искам да създам тази тема да си помогнем взаимно, някой ден да не осъмнем без кола, не го пожелавам на никой. Преди да започна искам да кажа на Модераторите и Администраторите на този хубав форум ако съществува подобна тема нека да е изтрият или да да я преместят във съществуващата вече такава. Благодаря!!!
Та тук най вече ще се стремим да споделяме опити как да си спасим колата от евентуална кражба. Искам всеки който има някаква идея или питане ще се радвам не само аз но предполагам и други колеги
Аз имам няколко питания
Имали устройство което може да се закупи на приемливи цени г/д ммеждо 100лв. със вграден софтуер. Какво ще рече това
еми..... да сложиш някакво малко чипче подобно на microSiM карта някъде под кората на автомобила ( или където сметнете за скришно местенце по вашият автомобил ) и със инсталиран софтуер на вашия компютър или айфон / смартфон да се разбере точното место положение на колата, възможно ли е това и как става? от къде можем да се сдобием със такива играчки?
Другият ми въпрос е: Как мога да си инсталирам на телефона приложение за андроит като колата ми се отключи да получавам някакъв сигнал (известие) на телефона че колата е отключена, възможно ли е това и как става?
Благодаря предварително
Някои ако има подобни въпроси нека да споделя във темата,
Как можем да спасим собствения си автомобил от кражба!!!
- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
-
- Автомобил: GolfIII
- Двигател:
Re: Как можем да спасим собствения си автомобил от кражба!!!
Има измислени много системи и тази е една от тях. Може би има и по-евтини варианти. Всичко е въпрос на финанси.
http://www.lesibg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=45&products_id=583&zenid=cuv11t1tuphaeduntc2cuhh034
http://www.lesibg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=45&products_id=583&zenid=cuv11t1tuphaeduntc2cuhh034
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”